Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jste majiteli staršího iPhonu a přemýšlíte nad tím, že jej vyměníte za nedávno představený iPhone SE? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Tuzemský autorizovaný Apple prodejce iWant totiž rozjíždí Trade-in akci právě na tento model, díky čemuž jej můžete získat velmi výhodně. 

iPhone SE lze bez nadsázky označit za jeden z nejočekávanějších telefonů posledních několika let. Jeho první generace totiž mnohé uživatele uhranula a proto se od jejího nástupce očekávaly minimálně stejně velké věci. Očekávání se Applu podařila naplnit zcela dokonalo, jelikož představil telefon kombinující vynikající technické specifikace s neméně dobrou cenou. To vše navíc v těle oblíbeného iPhonu 7, díky čemuž mají uživatelé zajištěné kompaktní rozměry. S “osmičkou” však novinku v dalších ohledech srovnávat nelze, jelikož jí v těch nejdůležitějších aspektech jako například výkonu, fotoaparátu, voděodolnosti či dalších věcech hravě překoná. Přejít na něj se tedy rozhodně vyplatí. 

Přechod ze starého iPhonu na nový je u iWantu naprosto jednoduchý. Zkrátka stačí jen přijít na prodejnu a nechat zde váš starý telefon vykoupit (popřípadě jej nechat vykoupit skrze online výkup) a utržené peníze z něj následně použít jakožto doplatek za telefon nový. Super je i to, že pokud iWantu prodáváte telefon, který jste u něj v minulosti zakoupili, dostanete k výkupní ceně dalších 5 %. Pokud byste pak neměli dostatek financí, je celý nákup možné provést na splátky s 0% navýšením – avšak v tomto případě jen na prodejnách iWant. 

A o jakých cenách se bavíme? Například za iPhone 8 vám může iWant vyplatit až 7800 korun, díky čemuž vás nový iPhone SE vyjde jen na 5190 korun. Pokud byste pak přecházeli z iPhonu 6s, můžete za něj dostat 3800 korun, díky čemuž vás SE vyjde na 9190 korun. V případě prodeje 1. generace iPhonu SE pak můžete dostat až 3600, díky čemuž vás nové SE vyjde na 9390 korun. 

Dnes nejčtenější

.