Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad nákupem nového MacBooku a zároveň se vám doma válí starý iPhone, iPad, iPod či jiné jablečné zařízení, kterého byste se naopak rádi zbavili? Pak pro vás máme tip na super akci. 

V iWantu můžete od 1. do 31. května získat jakýkoliv MacBook (vyjma modelu Air 2017) se slevou 2000 korun. Stačí jen to, abyste do prodejny při nákupu přinesli svůj starý iProdukt, kterého se chcete zbavit, a k jeho výkupní ceně vám bude při koupi Macu připočteno dalších 2000 korun, díky čemuž vás tak nový počítač vyjde na bezkonkurenční peníze. Pokud byste pak o Trade-in slevu nestáli, můžete sáhnout po předplatném Microsoft Office 365 pro domácnost na jeden rok až pro pět zařízení najednou, které dostanete samozřejmě zcela zdarma. Obě akce ale samozřejmě nelze kombinovat. 

trade in

Smutnit nemusíte ani v případě, že se vám doma žádné starší iZařízení neválí. I tak totiž dostanete od iWantu při nákupu dárek v podobě Microsoftu Office 365 na celý jeden rok zcela zdarma. Odpadnou vám tak starosti spojené s jeho pořizováním a placením. 

1200x1200_Mac_Trade_in
mac trade in

Dnes nejčtenější

.