Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Qlone 3D Scanner for EDU

Aplikace Qlone 3D Scanner for EDU cílí především na studenty. Jedná se totiž o perfektní aplikaci, která vám pomůže se skenování reálných objektů ve 3D, jenž si následně můžete prohlédnout pomocí rozšířené reality. V níže přiložené galerii si můžete prohlédnout, jak aplikace vypadá a funguje.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Baby Checklist – Shopping List

Aplikace Baby Checklist – Shopping List je určena pro všechny šťastlivce, kteří očekávají příchod miminka. Tento nástroj totiž funguje jako takový vylepšený nákupní seznam a v jeho databázi se již nachází několik předpřipravených a nutných věcí, jenž vám rozhodně nesmí chybět.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Rocket Raider

Hry s retro grafikou mají bezpochyby něco do sebe a dokáží vás zabavit na dlouhé hodiny. Rocket Raider se řadí přesně do této kategorie. V této hře budete ovládat vesmírné plavidla a vaším úkolem bude, abyste se dokázali dostat skrze řadu překážek. Na vaší cestě navíc narazíte na řadu nepřátel, se kterými se budete muset vypořádat.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

VetEmojis

Používáte pro komunikaci především nativní aplikaci iMessage a rádi byste nějakým způsobem „okořenili“ vaše konverzace? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste si měli stáhnout aplikaci VetEmojis. Ta vám totiž zpřístupní řadu samolepek, které nesou tematiku vojenských jednotek Spojených států amerických.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

MathxCreature:Math Puzzle Game

Matematiku a počty můžeme jednoznačně označit za jednu z nejdůležitějších disciplín. Není ale tajemstvím, že s tímto předmětem má spousta lidí problémy. Z tohoto důvodu je nutné, aby se s matematikou začalo co nejdříve. S tímto vám dokáže pomoci zábavná hra MathxCreature:Math Puzzle Game, která děti hravou formou učí sčítat, odčítat, násobit a dělit.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Swift Impact

Pokud hledáte nějakou nenáročnou, oddechovou a zábavnou hru, možná by vás mohl zaujmout titul Swift Impact. V této hře totiž budete hrát za obyčejnou šipku a bude před vámi stát jediný úkol. Musíte hrát totiž tak dlouhou, dokud se vás nedotkne jiný objekt. Tímto způsobem se můžete postupně překonávat a například mezi vašimi přáteli vytvořit vlastní rekord.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Macros Counter NoitaFit

Pokud rádi dbáte na vaši postavu, nebo byste pro změnu rádi shodili nějaké to kilo navíc, určitě byste neměli přehlédnout aplikaci Macros Counter NoitaFit. Klíčem k vašemu úspěchu je bezpochyby kalorický příjem, s čímž vám tento nástroj perfektně pomůže. Aplikace dokáže počítat kalorie a její databáze navíc obsahuje řadu jídel, díky čemuž navíc ušetříte čas.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.