Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Mybrushes-Sketch,Paint,Design

Pokud se rádi věnujete malování a kresbě, určitě by se vám mohla hodit aplikace Mybrushes-Sketch,Paint,Design, pomocí které si můžete vytvářet plně digitální kresby. Tento nástroj vám nabídne řadu štětců a navíc si poradí s neomezeným množstvím vrstev, což se v tomto oboru náramně hodí.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Butleroy: Calendar & To-dos

Napadlo vás někdy, že byste rádi zkombinovali váš kalendář s nástrojem pro zápis nadcházejících úkolů? V takovém případě byste se rozhodně měli podívat na aplikaci Butleroy: Calendar & To-dos, která tato dvě řešení kombinuje. V níže přiložené galerii si aplikaci můžete prohlédnout a podívat se, jak vypadá.

  • Původní cena: 579 Kč (229 Kč)

Tacoma

Co takhle se vydat trošku do budoucnosti? Ve hře Tacoma se ocitnete v roce 2088, kdy se spolu s vaší postavou budete nacházet na velmi vyspělé vesmírné stanici a vaším úkolem bude pozorovat a objevovat ty nejrůznější poznatky ze života na stanici. Příběh hry ale nabere nečekaný spád v případě kamerového systému, který vás po celou dobu sleduje a vy jej můžete použít na vaše kolegy.

  • Původní cena: 499 Kč (249 Kč)

Gone Home

Populární a velice oblíbená hra Gone Home se opět dostává do akce a je k dispozici za parádní cenu. V této hře se zhostíte role člověka, který se po jednom roce v zahraničí vrací domů. Problém ale přijde v momentě, kdy najdete váš dům kompletně prázdný. Vaším úkolem bude zjistit, kde se vaše rodina poděla a odhalit tak řadu tajemství.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

Pro Snooker & Pool 2020

Kulečník se celosvětově těší obrovské popularitě a speciální místo si našel i například v mobilních hrách. Zakoupením hry Pro Snooker & Pool 2020 si zpřístupníte řadu kulečníkových her i pro váš Mac. Obrovskou výhodou je, že se ve hře neskrývají žádné reklamy či mikrotransakce.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

x2y – Aspect Ratio Calculator

Pokud se živíte grafikou, nebo s ní zkrátka jen často pracujete, určitě jste se již mnohokrát setkali s výpočtem poměru stran. S tímto vám dokáže hravě pomoci utilita x2y – Aspect Ratio Calculator, která vám na základě vstupních dat dokáže poskytnout přesně výpočty.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

Fury Unleashed

Pokud se řadíte mezi milovníky akčních rogue-like her, vaší pozornosti by rozhodně neměl uniknout titul Fury Unleashed. V této kooperativní hře se postavíte těm nejrůzěnšjím nepřátelemům, přičemž nejdůležitější pro vás bude, abyste se snažili o provedení útočných kombinací.

  • Původní cena: 19,99 € (17,99 €)

Dnes nejčtenější

.