Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Smart Group: Email, SMS/Text

S pomocí aplikace Smart Group: Email, SMS/Text můžete velice jednoduše spravovat vaše kontakty, v rámci kterých můžete vytvářet ty nejrůznější skupiny. Ty si zakládají na předem zvolených kritériích, díky čemuž se i automaticky aktualizují. Díky této aplikaci tak můžete v sekundě například napsat zprávu nebo email vybrané skupině a oslovit tak pouze vybrané kontakty.

  • Původní cena: 199 Kč (99 Kč)

Face Shape Meter ideal finder

Pozastavili jste se někdy nad tím, jaký tvar obličeje máte a jak ho případně zjistit? Přesně na tohle vám dokáže odpovědět aplikace Face Shape Meter ideal finder. K čemu vám ale je dobré znát tvar vaší tváře? Díky tomu můžete například najít správný střih či účes, vybrat si perfektní brýle, paruku a spoustu dalších.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Watchee

Aplikace Watchee byla speciálně navržena pro všechny vášnivé sběratele a milovníky hodinek, kteří mají k dispozici hned několik druhů. Do této aplikace si totiž přidáte všechny vaše modely, díky čemuž budete mít kdykoliv po ruce vaši virtuální kolekci hodinek.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

FINAL FANTASY VI

Pravděpodobně drtivá většina hráčů se již někdy setkala s populární herní sérií FINAL FANTASY. Dnes je k dostání šesté pokračování s význačnou slevou, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít. V této hře se ocitnete v tajuplném světě, kde se dokonce i magie kompletně vytratila. Ve světě se ale nachází stále jeden člověk, který magii ovládá. Vaším úkolem bude odhalit řadu tajemství a tohoto člověka vypátrat.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

DRAGON QUEST

Jestliže se považujete za fanouška starých RPG her, měli byste se přinejmenším podívat na titul DRAGON QUEST. V této hře se podíváte do fantasy světa plného mečů, magie, monster a dalších. Čeká na vás také zajímavý příběh, kdy se ocitnete v kůži mladého válečníka, v jehož žilách koluje nekompromisní síla.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Watered

Dodržování doporučeného pitného režimu je pro lidský organismus nesmírně důležité a může vám pomoci s řadou nemocí a redukcí váhy. Spousta lidí ale dnes na pitný režim zapomíná a nedodržuje jej. Aplikace Watered pro vás povede statistiky o tom, kolik vody jste za den vypili a navíc vám vypíše řadu benefitů, které jsou právě s pitným režimem spojené.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Qoin – Expenses and Incomes

Jak již samotný název napovídá, aplikace Qoin – Expenses and Incomes slouží pro správu vašich osobních financí. S pomocí tohoto nástroje si totiž můžete značit všechny vaše výdaje a příjmy, díky čemuž si následně můžete uvědomit, že například za nějaké zbytečnosti utrácíte moc peněz. Jak aplikace vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.