Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

LUNA The Shadow Dust

V adventuře LUNA The Shadow Dust se ocitnete ve světě plném příběhů, nádherných ukázek a určitě vás potěší i dechberoucí soundtrack. Vy se ocitnete v začarovaném světě v roli mladého chlapce a vaším úkolem bude vyřešit řadu různých hádanek, jenž vám pomohou odhalit různá tajemství.

  • Původní cena: 449 Kč (399 Kč)

Chronicle Pro – Bills & Income

Správa rozpočtu dá mnohokrát pořádně zabrat a rozhodně se nejedná o nic jednoduchého. S tímto problémem vám naštěstí dokáže pomoci aplikace Chronicle Pro – Bills & Income, která monitoruje všechny vaše příjmy a výdaje. Aplikace vás navíc bude upozorňovat na všechny vaše nadcházející platby, díky čemuž se vám nestane, že by vám případně něco pochybělo.

  • Původní cena: 379 Kč (179 Kč)

PhotoEraser Inpaint

Znáte ten pocit, když vám váš oblibený snímek zkazí nějaká maličkost, nebo nevyžádaný objekt? Aplikace PhotoEraser Inpaint jej dokáže z fotky v rychlosti odstranit. Jednoduše vám stačí vybrat fotografii, zakreslit objekt, který chcete odstranit a o zbytek se postará PhotoEraser Inpaint kompletně za vás.

  • Původní cena: 379 Kč (Zdarma)

SongBook

Jestliže se považujete za hudebníka a hrajete tedy na nějaký hudební nástroj, možná by vás mohla zaujmout aplikace SongBook. Tento nástroj totiž uchovává všechny texty různých písní a navíc si poradí se zapsáním různých akordů. Pokud tedy hrajete například na kytaru, benjo, ukulele a další nástroje, aplikace SongBook pro vás bude perfektní oporou.

  • Původní cena: 499 Kč (449 Kč)

PDF Converter, Reader & Editor

Dokumenty ve formátu PDF se dnes dají označit za nejpoužívanější, nejrozšířenější a nejvšestrannější. V mnoha případech s nimi ale potřebujeme dále pracovat, což nám dokáže hravě usnadnit aplikace PDF Converter, Reader & Editor. Tento nástroj totiž dokáže převádět dokumenty napříč různými formáty, poradí si s přidáním vodoznaku, kompresí, spojením či rozdělením a dále nabízí širokou škálu dalších funkcí.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Dead Cells

Pamatujete si ještě na starší roguelike tituly a rádi byste si tento herní zážitek připomněli v novém kabátě? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pak je tady hra Dead Cells přímo pro vás. V této hře na vás čeká spousta objevování, různých soubojů a hlavně pořádná akce.

  • Původní cena: 24,99 € (19,99 €)

War for the Overworld

Pokud už vás moc nebaví hrát hry, protože jsou všechny na jedno brdo, tak byste se měli přinejmenším podívat na titul War for the Overworld. Zatímco v ostatních hrách se oddáváte soubojům v různých žalářích, zde bude vašim úkol žaláře postavit a zajistit, že se bude jednat o ty nejlepší z nejlepších.

  • Původní cena: 27,99 € (4,19 €)

Dnes nejčtenější

.