Zavřít reklamu

Pokud jste posledních několik měsíců nežili v herní jeskyni, jistě vás neminulo vydání příjemné a odpočinkové hry Harvest Moon, která se okamžitě stala hitem a na Steamu i Nintendu Switch pořádně zaskórovala. Netrvalo dlouho a vydání se titul dočkal také na PlayStationu 4, kde se stal také poměrně oblíbenou kratochvílí. Jedinými zbývajícími platformami tak bylo iOS a Android, na něž vývojáři pochopitelně nezapomněli a pochlubili se mobilní verzí, jež nese podtitul Mad Dash.

Relaxační a příjemná jednohubka v podobě Harvest Moon učarovala milionů hráčů po celém světě a bylo už pomalu načase, aby předvedla své divy také na mobilních zařízeních. S tím naštěstí tvůrci příliš neotáleli a přispěchali s hříčkou Harvest Moon: Mad Dash, která nabízí ekvivalentní počítačový či konzolový zážitek a nabízí stejné možnosti jako její starší sourozenec. Nebude tak chybět ležérní farmaření, plnění úkolů na čas a vyhovování požadavkům zákazníků, kteří si u vás objednají například mléko nebo ryby. Bude jen na vás, abyste zefektivnili svou práci a byli natolik produktivní, abyste náročným klientům vyhověli. Dejte si však pozor, čeká vás řada překážek, které vám tyto na první pohled poměrně snadné úkoly pořádně ztíží. Abyste získali potřebné ingredience a suroviny, podíváte se do rozmanitých prostředí, kde na vás čeká roztavená láva, ledové krusty nebo například naštvaní divočáci.

Během svých cest narazíte na nejrůznější schopnosti, které vám pomohou překážky překlenout a překonat. Každá úroveň vás navíc ohodnotí maximálně 3 hvězdičkami a bude na vás, jak dobře si s daným levelem poradíte. Rozhodně však půjde o nezapomenutelný zážitek, díky němuž se dozvíte nejen něco farmaření, ale také o tom jaké to vlastně je fungovat na vlastní pěst a čelit nejen nepříznivým podmínkám, ale také naštvaným klientům. Pokud vás každopádně tato nenápadná, ale setsakramentsky zábavná hříčka nalákala, zamiřte na App Store a dejte Harvest Moon: Mad Dash šanci. Za 129 korun zkrátka stojí.

Dnes nejčtenější

.