Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V dnešní době se na trhu s tablety nachází široké množství těch nejrůznějších značek a modelů, ze kterých si stačí jen vybrat. Obzvláště velké popularitě se ale těší jablečné iPady, které se vyznačují svou spolehlivostí a perfektním operačním systémem iPadOS. Pokud doma už nějaký iPad máte a zvažujete, že byste přešli na iPad Pro, který cílí na profesionály, máme tady pro vás skvělý tip.

Trade In iPad Pro

Na iWantu totiž aktuálně probíhá exkluzivní akce, díky které si můžete přijít na dva tisíce korun. Vše se pochopitelně točí ohledně zmiňovaného iPadu Pro. Jak si ale na tyto dva tisíce přijít? Jak jsme již zmínili v samotném úvodu, pokud zvažujete přejít na nový iPad Pro, máte nejlepší šanci. iWant totiž nyní rozdává dva tisíce korun každému, kdo si u nich koupí iPad Pro na protiúčet. Celá akce funguje poměrně jednoduše. Nejprve vám stačí přinést váš starý iPad na jakoukoliv prodejnu, kde dojde k jeho nacenění. K této částce se následně přičtou dva tisíce a o výslednou sumu se sníží cena nového iPadu Pro.

Přechod na nový iPad Pro – příklad

Jestliže nad přechodem na nový iPad Pro stále váháte, můžete zůstat v klidu. Celá tato akce s bonusem k protiúčtu totiž platí po celý měsíc březen, díky čemuž máte ještě spoustu času na rozmyšlení.

Dnes nejčtenější

.