Zavřít reklamu

Pokud jste rádi středem pozornosti, potom je pro vás příslušenství pro jablečný tablet od společnosti Rymek tím pravým ořechovým. Představte si, že jdete do oblíbené kavárny, objednáte si šálek kofeinového moku, ale servírka se najednou zarazí, jakmile uvidí, jak na stůl vytahujete psací stroj. Ovšem ve skutečnosti se nejedná o žádný psací stroj z roku 1950, ale pouze o klávesnici pro iPad připomínající psací stroj.

Unikátní klávesnice disponuje mechanickými přepínači pro každou klávesu, které jsou velice citlivé. Vydávají ostrý zvuk, který okamžitě evokuje zakouřené kanceláře z roku 1950.

V porovnání s mechanickými klávesnicemi ta od společnosti Rymek zahrnuje několik moderních prvků, například nabízí podsvícené klávesy s možností ovládání jasu. Samotný iPad vložíte do pomyslného zásobníku papíru v horní části mechanické klávesnice.

I když se klávesnice nebude líbit všem uživatelům iPadu, najde si nějaké své příznivce. Společnost Rymek však ještě neprozradila, na kolik produkt vyjde, ale prodávat se má už v červnu. Prozatím je možné udělat si předobjednávku na webové stránce společnosti, přičemž všichni zájemci, kteří předobjednávku vytvoří, získají slevu 40 % z doporučené maloobchodní ceny.

rymek fb

Dnes nejčtenější

.