Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Kvalitní kancelářský balík se dá označit za elementární výbavu každého správného počítače či Macu. Pravděpodobně největší popularitě a rozšířenosti se těší Microsoft Office, na který se denně spoléhá nespočet uživatelů. Pokud ale doteď tímto balíčkem nedisponujete a současně zvažujete koupi nového MacBooku, máme pro Vás skvělý tip.

iStores Macbook a Office 365 nahled

Až do konce dubna totiž na iStores probíhá exkluzivní akce, díky které si můžete přijít na zmiňovaný kancelářský balík Microsoft Office zcela zdarma. Jedinou podmínkou přitom je, že si musíte zakoupit nový MacBook. Pravděpodobně si můžete klást otázku, o jakou edici balíčku se jedná. Jde konkrétně o Office 365 pro jednotlivce, který vás při vaší práci rozhodně nezklame. Obrovskou výhodu Office 365 navíc je, že nemusíte mít nutně jednotlivé programy nainstalované. Vše se dá totiž spustit i skrze webové rozhraní, což ocení především uživatelé jablečných počítačů.

iStores MacBook a Office 365

Jestliže nad využitím této akce váháte a nejste si jisti, můžete být poměrně klidní. Na promyšlení koupě nového MacBooku totiž máte stále spoustu času, protože je akce platná až do konce dubna.

Dnes nejčtenější

.