Zavřít reklamu

Pokud jste klienti tuzemské banky CREDITAS, máme pro vás dobrou zprávu. Už i tato banka totiž nabízí svým klientům podporu platební služby Apple Pay. Díky tomu je tak možné její karty nahrát do Wallet v iPhonech, iPadech či Apple Watch potažmo Macích a ty následně využít k platbám. V případě iPhonů a Apple Watch lze provádět platby v obchodech či na internetu, u iPadů a Maců pak přes Apple Pay zaplatíte jen na internetu. 

„Zejména mladší zákazníci jsou zvyklí používat v obchodech stále více mobil namísto karty. Zkušenosti se službou Google Pay, kterou jsme zavedli vloni, ukazují, že je zde zájem a potenciál pro to, aby platby mobilním telefonem tvořily čtvrtinový či vyšší podíl na platbách v obchodech,“ řekl v souvislosti s Apple Pay člen představenstva Banky CREDITAS Kamil Rataj. „Potenciál k růstu je i v platbách z aplikací, kdy zákazník nemusí opisovat číslo karty a celý proces je rychlejší a jednodušší,“ dodal Rataj.

S Apple Pay přichází CREDITAS téměř po roce od spuštění této služby v České republice. Právě za dlouhé čekání byla mnoha svými klienty v posledních měsících kritizovaná. Faktem nicméně je, že nebyla ani zdaleka jediná, kdo se spuštěním Apple Pay vyčkával. Dlouhé čekání si totiž pro své klienty připravila například i jedna z největších tuzemských bank – ČSOB.

Dnes nejčtenější

.