Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Efectum Premium. Video Editor

Aplikace Efectum Premium. Video Editor cílí na všechny uživatele sociálních sítí, kteří častokrát publikují krátká videa. Tato aplikace vám totiž do značné míry usnadní tvorbu patnáctisekundových videí, do kterých můžete přidat různé efekty a hudbu. Výsledné video můžete následně rovnou sdílet například na Instagramu.

  • Původní cena: 129 Kč (99 Kč)

PetSelfie- Dog and Cat Camera

Pokud vlastníte například kočku nebo psa a už jste je někdy zkoušeli vyfotit, určitě jste se setkali se situací, kdy bylo extrémně těžké získat jejich pozornost pro čočku vašeho foťáku. S tímto vám dokáže pomoci aplikace PetSelfie- Dog and Cat Camera, která pomocí speciálního zvuku upoutá jejich pozornost a vy tak můžete vyfotit či natočit perfektní snímky vašich mazlíčků.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Firm

Ve hře The Firm se ocitnete v roli obchodníka, který pracuje v rámci obrovské korporace. Vaším cílem je provádět ty nejlepší možné nákupy a investice, díky čemuž se stanete až předsedou představenstva. Na tuto pozici se ale nedostanete jen tak lehce, jelikož každá vaše chyba vás bude něco stát a může se velice rychle stát, že dostanete výpověď.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

KiOSK Photo Transfer

Jestliže čekáte, že aplikace KiOSK Photo Transfer slouží pro nějaký převod (transfer) vašich fotografií, tak jste na omylu. Jedná se totiž o perfektní editor fotografií, díky čemuž můžete značně vylepšit vaše snímky. Aplikace razí s mottem, že při využití tohoto nástroje převedete obyčejné fotky na až požehnané vzpomínky.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Sports Reading Comprehension

Tápete v četbě anglického textu a nevíte, jak se na poli této disciplíny zlepšit? S tímto problémem vám dokáže pomoci aplikace Sports Reading Comprehension, která před vás položí jednoduchý text a následně vás vyzkouší z toho, zdali jste mu porozuměli. Tohle řešení je vhodné zejména pro studenty, jelikož se jedná o vcelku rychlý a kvalitní trénink.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Metadata

Stažením aplikace Metadata získáte perfektní nástroj, který vám umožní prohlížení metadat ve velice přehledné podobě. Metadata jsou data o datech a mohou nám ukazovat například velikost souboru, DPI, velikost, rozměry, polohu vyfocení a spoustu dalších zajímavých informací.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Spider 2 – GameClub

Ve hře Spider 2 – GameClub se ocitnete v roli obyčejného pavouka, na kterého čeká neobyčejné dobrodružství. Vaším úkolem totiž je prozkoumat obrovský statek, na kterém budete muset utkat spousty mazaných pavučin a s pomocí selského rozumu vyřešit několik hádanek. Pozor si ale budete muset dát na lidi a ostatní predátory, kteří dokáží v okamžiku ukončit celý váš příběh.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.