Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Menu Planner by Spork Fed

Aplikace Menu Planner by Spork Fed slouží pro uchovávání různých rodinných receptů, ze kterých můžete následně připravovat různá menu. Tato aplikace vám taktéž usnadní samotné nakupování surovin, jelikož dokáže vytvořit nákupní seznam na základě chystaného jídla.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Fiete Choice

Ve hře Fiete Choice se stanete pomocníkem námořníka jménem Fiete, který je na své cestě za dobrodružstvím. Společně na vás čeká 99 náramně zábavných úrovní, pro jejíchž vyřešení budete muset využít notnou dávku logického myšlení. Hra je určena především pro děti předškolního věku, které perfektně připraví do školy.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Secure Files – Personal Vault

Pokud své jablečné zařízení častokrát sdílíte s někým jiným a rádi byste si uchovali určité soubory pouze pro sebe, pomůže vám v tom aplikace Secure Files – Personal Vault. Do pomyslného trezoru si totiž nahrajete požadované soubory, které jsou následně zašifrované a dostat se k nim můžete pouze pomocí hesla.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Truck Go

Ve hře Truck Go se zhostíte role řidiče nákladního vozidla, jehož úkol je naprosto jednoduchý. Musíte totiž převézt ovoce z jednoho bodu do druhého, přičemž nesmíte váš náklad poškodit či vytratit. Svou jízdu tedy musíte uzpůsobit stavu vozovku a zohlednit musíte i aktuální počasí.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Birthday Wishes • Anniversary

Jak již samotný název napovídá, aplikace Birthday Wishes • Anniversary slouží primárně pro tvorbu narozeninových přání. Tato aplikace totiž nabízí více než 50 předpřipravených šablon, které veškerou tvorbu usnadní. Vaše přaní navíc můžete personalizovat dle osoby, které ho budete dávat, a to přidáním různých samolepek, fotek a smajlíků.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

King Tactics

Ve hře King Tactics se vrátíte zpět v čase do dob anglické Války růží. Děj hry se začíná odehrávat těsně po zabití krále, kdy se dva rody dohadují o dědictví trůnu. Vaším cílem bude přidat se k některým z nich a zajistit výhru. Díky tomu můžete následně dobýt celou Anglii, což je také cílem celé hry.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

FocusDots: Tomato Timer

Zakoupením aplikace FocusDots: Tomato Timer získáte perfektní nástroj, která slouží pro správu vašeho času a zvýšení produktivity. Jedná se totiž o časovač pro vaše úkoly, který vám pomůže se na ně lépe soustředit a odstrčit stranou všem známou prokrastinaci.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Dnes nejčtenější

.