Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

UXWeb™ – Website Design Pro

Pokud hledáte spolehlivý a kvalitní nástroj, který vám pomůže s co možná nejrychlejší tvorbou webových prezentací, rozhodně byste se měli podívat na UXWeb™ – Website Design Pro. Tato aplikace vám umožní doslova skládat web dle vašich představ.

  • Původní cena: 349 Kč (179 Kč)

Photo Information Viewer -EXIF

Aplikace Photo Information Viewer -EXIF slouží pro detailní prohlížení těch nejrůznějších detailů vašich snímků a fotografií. S pomocí tohoto nástroje se dozvíte nejen rozlišení či rozměry snímků, ale taktéž můžete zjistit expozici fotky, datum pořízení a spoustu dalších záležitostí.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
Photo Information Viewer -EXIF

Bitanoid

Ve arkádové hře Bitanoid ovládáte maličkou plošinkou, od které se odráží herní balónek. S tím musíte ničit bloky, které se nacházejí před vámi, díky čemuž sbíráte vyšší a vyšší skóre. Tato hra vás dokáže mnohdy zabavit až na dlouhé hodiny, jelikož jste stále motivování překonáváním svých rekordů.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Bluetail – Vector Designer

Jestliže hledáte nějaký jednoduchý grafický editor pro vektorovou grafiku, který si dokáže poradit s tvorbou a úpravami různých projektů, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Bluetail – Vector Designer. Tato aplikace dokonce dokáže otevírat dokumenty ve formátu CDR, se kterými pracuje CorelDRAW a nabízí široké možnosti při exportu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Folder Tidy

Někomu se častokrát může stát, že se mu například v nějakých složkách nahromadí všelijaký balast a následně se v nich ani nevyzná. Přesně s tímto si naštěstí poradí aplikace Folder Tidy, která dokáže během pár sekund roztřídit soubory do jednotlivých složek pro lepší přehled.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Reversi Fun

Reversi Fun je strategickou deskovou hrou pro dva hráče, která se odehrává na poli o rozměrech 8×8 a již dlouhé roky se těší obrovské popularitě. Ve hře figuruje až 64 herních figurek, které jsou přezdívané disky a vy je posouváte po tmavých a světlých částech hrací desky. Vaším úkolem bude obsadit více pozic herní plochy svými disky, díky čemuž hru vyhráváte. Důležité však je logické myšlení, jelikož nad svými tahy budete muset patřičně zauvažovat.

  • Původní cena: 99 Kč (25 Kč)

House Flipper

Koncept hry House Flipper je velice zajímavý, díky čemuž se tento herní titul těší nemalé popularitě. V této hře totiž skupujete různé nemovitosti, které následně renovujete a znovu prodáváte. Mezi část renovace patří různé opravy, které provádíte sami, dekorace a spousta dalšího.

  • Původní cena: 16,79 € (13,43 €)

Dnes nejčtenější

.