Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Návrat do školy po prázdninách není vůbec jednoduchý. Studenti jsou nuceni zvykat si na brzké vstávání, někteří na zdlouhavé dojíždění a hlavně na dlouhé večery učení na důležité testy a zkoušky. Naštěstí žijeme ve 21. století a studium nám mohou usnadnit šikovní pomocníci v podobě notebooku, nadupaného tabletu či chytrého telefonu. A která značka je v tomhle směru povolanější než Apple?

iwant-do-textu

Právě proto si pro vás Apple Premium Reseller iWant připravil skvělé slevy na vybrané jablečné produkty, se kterými bude studium hračka. Nový MacBook Air (2019) nyní pořídíte již od 29 691 Kč, na ostatní Macy včetně iMaců získáte slevu až 15 %. iPad Air (2019) koupíte již od 13 041 Kč, až 10% slevu přitom získáte i na ostatní iPady. Pokud si pořídíte iPad, získáte navíc ještě 10% slevu na Apple Pencil. Výše slevy přitom může ještě stoupnout, pokud přinesete k výkupu své staré Apple zařízení.

iwant-do-textu2

A protože bez hudby by se škola vůbec nedala zvládnout, sluchátka Beats získáte se slevou až 30 %. Vybírejte z celé řady prémiových sluchátek včetně novinky Powerbeats Pro, kterou můžete předobjednat za úžasných 4 689 Kč. Sluchátka by měla být dostupná v nejbližších týdnech.

Slevy na všechny produkty můžete získat na webu iWant i na všech prodejnách, kterých je po celé republice už 10. Při návštěvě prodejen nezapomeňte přinést svůj studentský průkaz. Všechny informace o slevách najdete ZDE. Tak hurá do školy! A stylově.

uvodnik-na-oba-weby

Dnes nejčtenější

.