Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Let It Snow

Tuto zimu jsme si prozatím sněhu zrovna moc neužili. Pokud byste si však chtěli dopřát pravého kouzla sněhových vloček alespoň na vašem Macu, aplikace Let It Snow je tady přímo pro vás. Pokud je totiž tato appka aktivní, vaše obrazovka Macu začne simulovat sněžení a ve spodní části se začne Dock skrývat pod sněhem. Sníh se taktéž hromadí na samotných oknech, což vypadá, jako kdyby padal například na střechu od domu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

FlashFrozen

Program Adobe Flash svým příchodem nastolil určitou revoluci a usnadnil řadu záležitostí. Spolu s ním však taktéž přišla určitá bezpečnostní rizika a poměrně vysoká náročnost na výkon. Někdy se může stát, že se tento plugin zasekne a následně jen spotřebovává výkon vašeho procesoru. Aplikace FlashFrozen dokáže tento problém identifikovat a co nejrychleji Flash vypnout.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

PDF Merger Lite

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Merger Lite slouží pro spojení více dokumentů ve formátu PDF. Díky tomu můžete zkombinovat několik takovýchto souborů a na výstupu mít pouze jeden, který bude obsahovat vše z dokumentů předešlých. Tohle spojování je přitom velice jednoduché a vám pouze postačí soubory přetáhnout a vaši volbu potvrdit.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Sid Meier’s Civilization® VI

Ve strategické tahové hře Sid Meier’s Civilization® VI, o kterou se zasloužil legendární herní designér Sid Meier, bude vašim úkolem vybudovat neporazitelné impérium. Svou civilizaci budete provádět až od doby kamenné do moderní doby, přičemž způsob, jakým ovládnete svět, je jen a pouze na vás. Součástí hry je totiž propracovaný politický systém, díky čemuž můžete ukázat, jak moc úspěšným diplomatem byste byli.

  • Původní cena: 59,99 € (17,99 €)

Quest Hunter

Ve hře Quest Hunter se ocitnete v temném světě, který se řídí dle vlastních, zcela odlišných pravidel. V tomto světě poznáte, že oheň je nejcennější komoditou a lopata nejvěrnějším přítelem a pomocníkem. Vy sami se zhostíte role hrdiny, na kterého číhá nebezpečí doslova na každém kroku a vaším úkolem bude neustále levelovat, zabíjet ty nejrůznější příšery a nalézt princeznu, kterou následně musíte zachránit.

  • Původní cena: 19,99 € (9,99 €)

Any PDF to DOCX Converter-Convert PDF to Word

Zakoupením aplikace Any PDF to DOCS Converter-Convert PDF to Word získáte jeden z nejlepších nástrojů, který si spolehlivě poradí s převedením dokumentů ve formátu PDF do DOCX, se kterým pracuje aplikace Microsoft Word. Při samotném převedení si navíc můžete nastavit řadu záležitostí a výsledný dokument si zachová všechny nutné záležitosti.

  • Původní cena: 679 Kč (279 Kč)

Fuel cost calculator

S pomocí aplikace Fuel cost calculator si budete moci přímo na vašem Macu spočítat průměrnou spotřebu vašeho vozidla. Pokud tedy plánujete například výlet a rádi byste si propočetli, kolik budete potřebovat pohonných hmot, aplikace vám v tomto vyjde vstříc a informuje vás o případně možné hodnotě.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Dnes nejčtenější

.