Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V případě, že náš magazín čtete pravidelně, tak už jste si dost možná všimli recenze na jeden z programů od společnosti Wondershare, konkrétně z toolkitu dr.fone. Programy od společnosti Wondershare jsou velice kvalitní a na poli podobných nástrojů jednoduše nemají konkurenci. K dispozici jsou nástroje pro obnovení dat, jejich přenos mezi počítačem či Macem, anebo také jednoduché přesunutí dat do nového iPhonu, což se hodí například když dostanete nový telefon. Nástrojů je k dispozici více než dost a určitě vás potěším, že si společnost Wondershare připravila speciální vánoční slevu.

Čtenáři Letem světem Applem mohou získat na všechny programy až 50% vánoční slevu zde!

drfone_10_program

dr.fone Toolkit nabízí osm různých řešení, které se mohou hodit při jakékoliv práci s vaším telefonem. Vybrat si můžete mezi Full Toolkitem, který slouží pro správu jak iOS zařízení, tak také pro správu zařízení s operačním systémem Android. Druhý toolkit s názvem iOS Toolkit je samozřejmě určený pro všechny telefony, ve kterých běží jablečný operační systém iOS. Poslední ze trojice toolkitů je Android Toolkit, jenž využijete v případě, že často pracujete s telefony s operačním systémem Android. Všechny tyto toolkity můžete vcelku zakoupit až se 40% slevou.

dr.fone iOS Toolkit s až 50% slevou

Vzhledem k tomu, že se nacházíme na magazínu věnovaném společnosti Apple, tak se pojďme podívat na iOS Toolkit. Ten celkově nabízí až osm různých programů. Pokud si myslíte, že můžete využít všechny z těchto programů, tak pro vás bude nejvýhodnější si zakoupit celý balíček iOS Toolkit pomocí odkazu výše. V případě, že však nepatříte mezi náročné uživatele, tak můžete oněch osm programů zakoupit zvlášť podle svého uvážení, a to nyní s až 50% slevou. Pojďme se společně podívat na ty nejzajímavější programy z toolkitu, které jsou k dispozici, a co vlastně nabízí.

dr.fone Recover

Povedlo se vám nějakým způsobem omylem smazat data z vašeho iPhonu? Popřípadě se z vašeho zařízení stala „cihla“, anebo jste o svá data přišli jiným způsobem? Nejen s těmito situacemi vám může pomoci právě dr.fone Recover, který dokáže mimo jiné získat zpět také data ze záloh pocházejících z iTunes či iCloudu.

dr.fone Switch

Někteří z nás možná byli tak moc hodní, že je Ježíšek na Vánoce obdaruje novým telefonem. K přenesení všech dat můžete využít dr.fone Switch. Přenos dat, především poté mezi Androidem a iOS, je vcelku složitou a zdlouhavou záležitostí. Společně s tímto programem se však stane naprostou hračkou, která bude trvat jen několik málo minut.

dr.fone Restore Social App

Společně s nástrojem dr.fone Restore Social App můžete jednoduše zálohovat a obnovovat data ze sociálních sítí, mezi které patří například WhatsApp, Wechat, Viber a další. Zálohování je samozřejmě k dispozici jak pro samotné zprávy, tak také pro veškeré přílohy, které jste kdy zaslali nebo obdrželi. Nejlepší na tom je, že záloha a obnova funguje i napříč iOS a Androidem.

dr.fone Unlock

Možná se vám někdy stalo, že se vám nějakým způsobem povedlo zapomenout heslo k vašemu iPhonu či Android zařízení. Dost možná jste díky Touch ID, Face ID, či jinému bezpečnostnímu opatření tak moc zpohodlněli, že po restartu vaše zařízení kód jednoduše vyžaduje a vy si na něj nemůžete vzpomenout. S programem dr.fone Unlock to nebude žádný problém a kódový zámek můžete jednoduše odstranit.

dr.fone Repair

Setkali jste se na vašem zařízení s bílou či černou obrazovkou a nemůžete se dostat dále? Vaše zařízení se neustále vypíná a zapíná, anebo s ním máte jiné problémy? Pomoci vám nejen v těchto situacích může právě dr.fone Repair, který dokáže vaše iOS či Android zařízení v mnohých případech opravit, a to bez ztráty dat.

dr.fone Backup&Restore

S tímto programem můžete, jak už název napovídá, jednoduše vytvářet zálohy vašich zařízení. Ať už se rozhodne pro denní, týdenní, či měsíční zálohování, tak vám s tím může dr.fone Backup&Restore pomoci. Zálohy poté můžete obnovit na prakticky kterékoliv z vašich zařízení, a kompletně – včetně kontaktů, zpráv, obrázků a dalších dat.

dr.fone Erase

Hledáte program, který dokáže bezpečně a jednoduše smazat všechna data, která se nachází na vašem zařízení? Potřebujete se těchto dat zbavit tak, aby se k nim nemohl už nikdo jiný v životě a za žádných okolností dostat? Využijte dr.fone Erase, který všechny tyto popsané úkony zvládne. Vaše data nebudou smazána, ale zničena tak, aby už je nemohl nikdo obnovit.

dr.fone Transfer

Koupili jste si nový iPhone či jiné zařízení a potřebujete na něj přenést svá stará data? Tak přesně k tomu slouží dr.fone Transfer. Ať už se chystáte na přenos dat z iPhonu na iPhone, anebo třeba z Androidu na iPhone (či naopak), tak je tento program přesně to, co hledáte. Mimo jiné získáte jednoduché ovládání a přenos kompletně všech dat.

Až 50% sleva a akce 2v1

Naši čtenáři mohou získat 40% slevu na kompletní výše uvedené toolkity. Využít mohou také až 50% slevy na veškeré jednotlivé nástroje. A to pořád není vše – využít můžete také akce 2v1, kdy při zakoupení jednotlivého programu dostanete další zdarma jako dárek. Všechny akce můžete zobrazit na speciální vánoční stránce od Wondershare.

Proč byste si měli vybrat Wondershare dr.fone?

Programy od Wondershare v rámci toolkitu dr.fone jsou velice jednoduché a práci s nimi zvládne doopravdy každý. Pomocí jediného kliknutí můžete provádět takové akce, ke kterým byste se klasickým způsobem vůbec nedostali, anebo byste je museli provádět velmi složitým způsobem. Wondershare na svých programech pracuje již přes 10 let a má na kontě přes 50 tisíc uživatelů z více než 195 zemí na světě. Samozřejmostí je také 100% ochrana vašich údajů, které se nikam neodesílají – vše probíhá lokálně na vašem počítači.

dr.fone slevy vánoce 2019

Perfektní cena a bonus k tomu!

Pokud zakoupíte produkty od Wondershare skrze speciální vánoční stránku se slevami, tak se můžete dostat na perfektní ceny. Bez slevy vás dr.fone iOS Toolkit vyjde na $99.95, kdežto po 40% slevě, kterou můžete získat, se s cenou dostanete na pouhých $59.97. Tato akce je samozřejmě časově a kusově omezená, a proto se zakoupením programů rozhodně neotálejte!

Dnes nejčtenější

.