Zavřít reklamu

Hlavním strašákem majitelů bezdrátových sluchátek AirPods je bezesporu jejich ztráta. Jak nabíjecí pouzdro, tak i sluchátka samotná jsou totiž velmi malé předměty, které lze ztratit skutečně velmi jednoduše, nedává-li si na ně člověk pozor. Své by o tom mohl vyprávět vcelku známý rapper Kim Nomjoon, kterého můžete znát především pod přezdívkou RM. Nomjoon už má totiž na svém kontě více než tři desítky ztrát. 

Se svým problémem se RM svěřil o víkendu při streamování odpovědí na otázky jeho fanoušků, kteří se ho ptali mimo jiné i na jeho AirPods. Odpověď na otázku týkající se ztrát sluchátek pak nejednomu divákovi vyrazila dech. RM se totiž přiznal k tomu, že v současnosti využívá již 34. pár AirPods, jelikož má obrovský problém s jejich ztrácením. 

Pokud bychom počítali s cenou 159 dolarů (respektive 4790 korun), za kterou Apple základní verzi AirPods s klasickým nabíjecím pouzdrem prodává, znamenalo by 34 x nákup sluchátek rovných 5406 dolarů bez daně a dalších poplatků, popřípadě necelých 163 tisíc korun v přepočtu na tuzemskou měnu. To jinými slovy znamená, že RM de facto ztratil základní verzi nového Macu Pro, který v USA začíná na 5999 dolarech a v České republice pak na 164 990 korunách. Jedná se tedy o něco skutečně neuvěřitelného a v širším kontextu skutečně bolestivého a to i pro člověka, který si díky svému působení ve showbusinessu na nedostatek peněz tak úplně stěžovat nemůže. 

Je až s podivem, že se RM AirPods i přes svoji neschopnost neztratit je stále drží a nepoužívá například různé gumičky, které sluchátka mezi sebou propojí a riziko jejich ztráty tak výrazně sníží. Ať už je jeho důvod jakýkoliv, můžeme s úsměvem na tváři klidně říci, že strmý růst prodejů nám začíná dávat s ohledem na tyto a jim podobné uživatele čí dál větší smysl. A co vy, povedly se vám také již AirPody ztratit? 

Dnes nejčtenější

.