Zavřít reklamu

Tak jako vás každý rok před Vánocemi zásobujeme různými vánočními slevami a výhodami, tak tomu je stejně i tento rok. Letos si pro naše čtenáře společnost Acethinker připravila speciální akci v rámci Vánoc a nového roku 2020. Celou tuto nadílku lze rozdělit celkově na tři části. Pojďme se tedy společně podívat na to, co můžete v rámci akce od Acethinker získat, a jaké slevy můžete na jejich programy uplatnit.

acethinker vanoce

Acethinker Video Master zdarma!

V rámci speciální vánoční akce si pro vás Acethinker připravil program zdarma. Jedná se o Acethinker Video Master, který dokáže konvertovat všechny audio a video formáty ultra-vysokou rychlostí společně se zaručenou nejlepší kvalitou výstupu. Kromě toho můžete využít také možnosti pro stahování videí, společně s dostupným editorem, s jehož pomocí uděláte z vašich videí opravdová umělecká díla. Acethinker Video Master je k dispozici v rámci akce na jeden rok zdarma, plnou doživotní verzi si potom můžete pořídit ve slevě za 49.95 dolarů z původních 79.95 dolarů.

acethinker vanoce

Speciální sleva na Video Keeper

Společně s tímto programem můžete jednoduše stahovat videa z různých webových stránek, anebo ze sociálních sítí. K dispozici je seznam více než 100 stránek, ze kterých program Acethinker Video Keeper zvládne video stáhnout. To ale samozřejmě není všechno. Kromě toho zvládne Video Keeper také konverzi všemožných formátů, abyste si vaše videa mohli přehrát úplně kdekoliv. K dispozici je také možnost pro stažení celého playlistu z YouTube jediným kliknutím a samozřejmostí je stahování videí bez limitu rychlosti stahování, společně s maximální možnou výstupní kvalitou videa.

acethinker vanoce

Další slevy

Kromě předešlých dvou akcí můžete také využít slevy na širokou škálu ostatních produktů od společnosti Acethinker. Ať už hledáte program pro zaznamenávání obrazovky, zrcadlení displeje telefon, anebo program pro zpracování audia, tak si můžete být jisti, že právě nyní tyto programy seženete za nejlepší možnou cenu. Konkrétně můžete využít těchto slev:

  • 45% sleva na Screen Grabber Pro na $31.95 (z původních $59.95)
  • 40% sleva na Video Master na $49.95 (z původních $79.95)
  • 45% sleva na Mobile Mirror na $31.95 (z původních $59.95)
  • 45% sleva na Music Recorder na $31.95 (z původních $59.95)

Na stránky vánoční akce od Acethinkeru se můžete přesunout pomocí tohoto odkazu.

Dnes nejčtenější

.