Zavřít reklamu

AceThinker je tím nejsnadnějším způsobem, jak si můžete nahrát záběry z obrazovky vašeho iPhonu nebo iPady a samozřejmě také iPodu touch. Mnoho lidí si nyní může říct, že nahrávat obrazovku umí přece také QuickTime, ovšem ten to umí jen, když je iPohone připojen kabelem, což je mnohdy nepohodlné a jak vám ukáže AceThinker, tak také zbytečné. Aplikace totiž dokáže zrcadlit iPhone, iPad nebo iPod touch na displej vašeho Macu nebo PC s Windows a následně můžete to co vidíte na svém iOS zařízení jednoduše nahrát.

Stačí když si stáhnete aplikaci AceThinker iPhone Screen Recorder a spustíte ji.  Následně na svém iOS zařízení spustíte v control center zrcadlení přes AirPlay a vyberete zrcadlení do Apowersoft, díky čemuž okamžitě vidíte v aplikaci to, co na displeji telefonu. Nyní již jen stačí spustit nahrávání, případně udělat screenshoty a tak podobně. Máte samozřejmě možnost nastavit pár základních věcí, jako zda chcete záznam v 720p nebo 1080p a kam se má ukládat.

Jakmile začnete nahrávat, automaticky nahráváte video buď na výšku nebo na šířku. Když například nahráváte domovskou obrazovku a spustíte hru, které se řepne do landscape módu, přehrávání se nepřeruší, ale začne se nahrávat další soubor, který je v landscape a v momentě, kdy hru ukončíte začne se nahrávat další soubor, který je opět na výšku. Soubory pak můžete spojit nebo využít jakkoli jinak a osobně tuto funkci považuji za výhodu.

Jak samotné nahrávky vypadají a v jaké jsou kvalitě se můžete podívat na videu níže a předem upozorňuji, že jsem pro nahrávání použil iMac 5K s 32GB RAM a procesore i7, iPhone 6s a připojeno vše bylo přes Wi-Fi vytvořenou pomocí AirPort Extreme s expanderem v podobě AirPod Express. V samotné aplikaci si lze nastavit kvalitu nahrávání a to buď do 720p a nebo 1080p, dále již kvalitu ovlivnit nemůžete, tedy alespoň na Macu, v případě aplikace pro Windows jsou k dispozici ještě další možnosti nastavení. Výsledné nahrávky jsou k dispozici včetně zvuku z aplikace jako soubory mp4 a uloží se do předem nadefinované složky na vašem disku.

Pokud máte Windows, kde Apple oficiálně ukončil vývoj Quicktime a ten tak nenabízí možnost nahrávání obrazu z iOS zařízení, pak je AceThinker skvělou možností, jak si nahrávat záznamy z iOS zařízení a to dokonce bezdrátově. V případě Macu pak záleží na tom, zda upřednostníte pohodlí bezdrátové komunikace nebo o něco kvalitnější záznam, pořízení například přes Quicktime. Aplikace jako taková je extrémně intuitivní a dokáží s ní nahrávat i děti. Navíc tím, že se soubory ukládají přímo na disk do vámi předem určené složky, můžete je následně okamžitě použít k editaci. Vývojáři navíc pro naše čtenáře připravili speciální akci, během které získáte aplikaci s 50% slevou. Více informací o AceThinker iPhone Screen Recorder se dozvíte přímo zde.

acethinker-screen-recorder-fb

Dnes nejčtenější

.