Zavřít reklamu

Hifi-Guide představila nový přenosný bluetooth reproduktor Audio Pro BT5 od švédské společnosti Audio Pro. Jde dle jejích slov o stylový reproduktor, který se skvěle hodí do jakéhokoliv interiéru. Díky svému designu v imitaci dřeva působí totiž spíše jako bytová dekorace než obyčejný reproduktor. Cena přenosného bluetooth reproduktoru Audio Pro BT5 je 3 990 Kč, což je vzhledem k designu a technickým parametrům, o které se s vámi podělíme níže, více než přijatelné.

Audio Pro BT5

Audio Pro BT5 je k dispozici ve třech barevných provedeních – ořech, broušené dřevo a černá. Díky tomu byste tak neměli mít problém s jeho instalací do vašeho interiéru. Abyste si mohli užívat vysokou kvalitu zvuku, kterou mezi přenosnými reproduktory značka Audio Pro vyčnívá, stačí reproduktor snadno propojit s vaším telefonem, tabletem či jakýmkoliv jiným zařízením pomocí Bluetooth 4.0. Můžete tak bezdrátově přehrávat hudbu z jakéhokoliv zařízení, které podporuje Bluetooth: iOS®, Android®, Windows Phone® nebo z PC/Macu. V případě potřeby můžete využít také 3,5 mm vstup. Bohužel, Bluetooth připojení je to jediné, co lze využít. Jablíčkáři, kteří mají rádi přehrávání hudby skrze AirPlay tak mají v tomto směru smůlu, což je škoda.

Technické specifikace

Zesilovače a měniče

  • Zesilovač třídy D, 10 W + 30 W – 3⁄4” tweeter – textilní kopulka
  • 4” woofer

Vstupy

  • Bluetooth standard V4.0 – 3,5 mm stereo vstup

Frekvence

  • Frekvenční rozsah: 50 – 20 000 Hz – Přechodová frekvence: 3 800 Hz

Rozměry

  • VxŠxH: 134 x 250 x 150 mm

Pokud Audio Pro neznáte, určitě nebude od věci vás s ním v krátkosti seznámit. Značka Audio Pro byla založena v roce 1978. Zákazníkům nabízí výrobky, které nejen hezky vypadají, ale také skvěle fungují. Čistý skandinávský design se hodí do každého interiéru, takže záleží jen na vás, zda si budete kvalitní poslech užívat v obývacím pokoji, v kuchyni, v ložnici nebo na chalupě. Díky kompaktním rozměrům je můžete postavit kamkoliv bez toho, aniž by jakkoli překážely. A přitom si můžete vychutnat kvalitu zvuku, jakou umí velké aktivní reproduktory. V nabídce značky Audio Pro najdete také výrobky na baterii. Ty vydrží hrát až 30 hodin, vejdou se do tašky, a proto si můžete užívat kvalitní zvuk kdekoliv jste.

Dnes nejčtenější

.