Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Drink & Lose Weight

Několik vědeckých výzkumů a studií v průběhu let poukázaly na fakt, že pití čisté vody před jídlem vede ke spolehlivému hubnutí. Přesně s tímto totiž pracuje aplikace Drink & Lose Weight, která vám vypočítá váš ideální příjem tekutin, následně vás na samotné pití bude upozorňovat a v poslední řadě se postará o vytvoření zajímavých přehledů.

Xenowerk

Ve hře Xenowerk bude vaším hlavním úkolem úklid. Ten však nebude jen tak ledajaký, jelikož budete muset uklidit škody po nevydařeném vědeckém experimentu, který vytvořil celou řadu různých a agresivních mutantů. Vaším primárním cílem tedy budou hnízda zmiňovaných mutantů, přičemž si musíte dát pozor na to, aby nedostali dříve oni vás.

MEGAPLAY

Aplikace MEGAPLAY je perfektním audiopřehrávačem, který se svým stylem hodí především do auta. Aplikace jako taková si zakládá na spolupráci s vaší hudbou, díky čemuž si se vším dokonale rozumí a navíc nabízí předem zmiňovaný vytříbený design. Jak appka MEGAPLAY vypadá se můžete podívat v níže přiložené galerii.

Live Convert

Znáte ten pocit, když na Live Photo zachytíte vskutku perfektní okamžik, z kterého byste nejradši záhy vytvořili GIF či video? Přesně s tímto vám totiž pomůže aplikace Live Convert, která tyto úkoly zvládá téměř okamžitě. Aplikace Live Convert si však taktéž poradí i se zpětným převodem, tudíž zvládá převést například GIF do Live Photo.

Backgammon HD

Znáte legendární hru vrhcáby a rádi a rádi byste si ji čas od času zahráli i nyní? Stažením hry Backgammon HD totiž získáte dokonalou možnost. V této hře navíc můžete hrát se svými přáteli či online, přičemž vyzvat můžete i svého kamaráda, který má hru nainstalovanou také, a to bez nutnosti internetového připojení. Zařízení se totiž propojí skrze Bluetooth a vy si tak můžete užít hru bez jakéhokoliv vyrušování v podobě notifikací.

CaveBat

V hře CaveBat se ocitnete v roli prostého netopýra, který momentálně tráví svůj čas průletem v jeskyni. Vaším úkolem bude netopýra ovládat tak, abyste s ním nenarazili do žádného z nastražených stalaktitů. Za každou úspěšně překonanou překážku se vám přičte jeden bod, přičemž vaším hlavním cílem je pochopitelně těchto bodů nasbírat co možná nejvíc.

Tournament Soccer

Aplikace Tournament Soccer vytváří simulaci fotbalových turnajů, což vám může mnohokrát velmi pomoct. Setkáváte se například často s přáteli a hrajete FIFU? Napadlo vás někdy, že byste si mezi sebou zahráli turnaj? Tato appka vám totiž rozlosuje skupinu a zápasy a následně se postará o vygenerování vyřazovací fáze.

Dnes nejčtenější

.