Zavřít reklamu

Jablečná platforma Apple TV+ je venku již necelé dva týdny a byť seriály dosahující nanejvýš kladného hodnocení a kromě kritiků si je zamilovali i fanoušci, z hlediska obsahu Apple stále pokulhává. Společnost se totiž rozhodla nevydat všechny snímky najednou, ale místo toho je dávkovat postupně a místo kvantity se zaměřit na kvalitu, což jí zatím vychází. Stejně tak jako plán odvysílat každý počin nejprve na opravdovém stříbrném plátně a až poté ho zveřejnit na Apple TV+.

Pokud jste již shlédli takové pecky jako See nebo The Morning Show, jistě začínáte pokukovat po dalších seriálech, které jsou k mání. Zatím se sice platforma nemůže chlubit přehršlí obsahu, avšak Apple plánuje seriály vydávat postupně. Nejinak je tomu i u Truth Be Told, kriminální série, jež vám jen tak nedá spát. Právě ta si totiž odbyla svou premiéru v Los Angeles, kde se objevila také Octavia Spencer v hlavní roli a spousta dalších herců. Konec konců, seriál se má na Apple TV+ objevit již příští měsíc, konkrétně 6. prosince, tudíž bylo již na čase. Snímek se pochopitelně drží jablečných standardů, takže neočekávejte žádné obyčejné drama nebo snad obyčejný formát. Truth Be Told se chlubí originálním příběhem, který se až nápadně inspiruje u takových legendárních počinů jako je True Detective. Děj totiž sleduje osud Poppy Parnell, která dostala nevinného muže, obviněného z vraždy, za mříže a po čase se rozhodne případ znovu otevřít.

Uvidíme, zda se Applu podaří naplnit potenciál seriálu a přijít s něčím, co kinematografický průmysl ještě neviděl. Ostatně, zatím jablečná společnost přispěchala se samými zajímavými díly a máme takový pocit, že Truth Be Told nebude výjimkou. Nenechte se však zmást, sledování celé série najednou vás nečeká. V den vydání budou totiž zpřístupněny pouze tři epizody a zbytek bude vydáván postupně, každý pátek. Pokud tedy máte slabost pro kriminální seriály, nedáte dopustit na temnou, napínavou atmosféru a prostředí amerického zločinu vám není cizí, doporučujeme dát Truth Be Told šanci.

Dnes nejčtenější

.