Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

My Movies 2 Pro – Movie & TV

Zakoupením aplikace My Movies 2 Pro – Movie & TV získáte perfektní a spolehlivý nástroj, který vám může nahradit celou vaši videotéku. Do této aplikace si totiž můžete přidat všechny vaše filmy a seriály a taktéž vám dovolí monitorovat váš průběh sledování na vámi předplacených streamovacích službách.

Původní cena: 749 Kč (499)

PhotoSweeper Lite

Aplikace PhotoSweeper Lite dokáže spolehlivě proskenovat váš Mac a v případě určitých nálezů dokáže odstranit duplicitní fotografie. Aplikace dokonce dokáže spolupracovat aplikacemi jako Fotky, Adobe Lightroom a iPhoto, díky čemuž by se před ní neměl žádný duplikát úspěšně schovat.

Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

PDF to PowerPoint Pro by Flyingbee

Jak je již z názvu této aplikace patrné, PDF to PowerPoint Pro by Flyingbee slouží pro co možná nejrychlejší převedení PDF dokumentů do prezentací programu Microsoft PowerPoint. Díky této aplikaci můžete přenést libovolné dokumenty datového formátu PDF do PowerPointu a následně si je navíc můžete patřičně upravit.

Původní cena: 499 Kč (379 Kč)

PDF Plus – Merge & Split PDFs

Další aplikace, která souvisí s PDF dokumenty, je PDF Plus – Merge & Split PDFs. Tato aplikace slouží pro spojování více dokumentů datového formátu PDF a taktéž si poradí s jejich rozdělením. Pokud například máte dlouhý PDF dokument, který byste chtěli patřičně rozkouskovat, aplikace PDF Plus – Merge & Split PDFs by vám mohla přijít vhod.

Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Illuminations

Ve hře Illuminations se zhostíte role odpalovače ohňostrojů, jehož cílem je vytvořit co možná nejlepší barevnou show. Abyste toho dosáhli, budete muset velmi pečlivě zvolit právě odpalovaný ohňostroj a jeho načasování, což se mnohdy taktéž může stát osudovým.

Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Cryptix

S pomocí aplikace Cryptix byste měli daleko lépe porozumět počítačovému šifrování, kryptografii a specifickým šifrám. Aplikace jako taková nabízí několik spolehlivých generátorů, které mohou sloužit například pro obyčejná hesla nebo se taktéž mohou postarat o vygenerování klíče pro takzvané šifrování RSA 512.

Cryptix

Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Transport Fever

Ve hře Transport Fever se vrátíte v čase do roku 1850 a vaším hlavním úkolem bude vybudovat prosperující dopravní společnost. Hra klade důraz především na železnice, které se právě v tehdejší době těšily největší popularitě. Postupným hraním budete budovat komplexní systém železničních tratí, které však musejí splňovat určité standardy a především musí být logicky uspořádané.

Původní cena: 31,99€ (6,40€)

Dnes nejčtenější

.