Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ač se to může zdát mnohým k nevíře, Vánoce se blíží mílovými kroky k nám. Do štědrovečerní večeře, zdobení stromečku či rozbalování dárků je sice ještě času habaděj, na obstarávání dárků pro vaše blízké však bude již brzy nejvyšší čas, chcete-li se tedy vyhnout tradičním předvánočním stresům. Jak ale vybrat dárek, který bude praktický, osobitý a zároveň potěší? 

Na tuto otázku máme naštěstí vcelku jednoduchou odpověď, která zní Picasee. Jedná se o eshop zaměřený především na prodej krytů pro smartphony všech různých značek, mezi kterými samozřejmě naleznete všechny možné značky jako Apple, Samsung, Honor, Nokia a další. Na tom by nebylo zřejmě nic zvláštního, kdyby ovšem Picasee nevyrábělo i kryty přímo na vaše přání. Stačí mu dodat fotku či obrázek, který byste na krytu chtěli, vybrat si jeho typ a dál už je vše na nich. Kryt s vlastní fotografií je vyhotoven do pár dní a následně zaslán na cílovou adresu v luxusní dřevěné krabičce, díky které si nemusíte dělat hlavu s jakýmkoliv dalším balením. Jedná se totiž o skutečně luxusně vypadající dárkové balení, které rozhodně neurazí. 

Kvalita samotných krytů i potisků je velmi vysoká, ceny naopak vzhledem k povaze produktu skutečně nízké. V případě iPhonu vás kryt s vlastním potiskem vyjde na 428 korun na jakýkoliv model, což je cena, která se zkrátka neodmítá – tím spíš, když se jedná se o velmi originální dárek, u kterého budete mít vždy 100% jistotu, že vás s ním nikdo nepředběhne. Pokud jste tedy doposud tápali nad skutečně originálním dárkem, právě jste jej našli. 

Dnes nejčtenější

.