Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Prep for iMovie for iOS

Zakoupením aplikace Prep for iMovie for iOS si zpřístupníte appku, která vás provede celým procesem úpravy videa přes program iMovie. Pokud tedy někdy využíváte tuto jablečnou aplikaci pro editaci videa a chcete znát všechny její funkce, rozhodně byste měli zvážit zakoupení appky Prep for iMovie for iOS.

Eggggg – The Platform Puker

V doslova bizární hře Eggggg – The Platform Puker se zhostíte role Gilberta, který je absurdně alergický na obyčejná vejce – v momentě, když sní byť jen kousek vajíčka, začne zvracet jako fontána. Vaším úkolem bude využít tyto „superschopnosti“ k tomu, abyste úspěšně utekli od vaší protivné tety Doris a dostali se tak na vysněnou narozeninovou oslavu.

Walkthrough for Five Nights at Freddy’s 4

Pokud vám hraní populární hry Five Nights at Freddy’s 4 dělá velké potíže a nejste schopni splnit zadané úkoly, možná byste mohli ocenit aplikaci Walkthrought for Five Nights at Freddy’s 4. Tato aplikace totiž slouží jako vskutku rozsáhlý tutoriál, který vás připraví na všechny možné scénáře, s jakými se při hraní můžete setkat.

iTV Shows

Pokud máte v oblibě hned několik televizních seriálů, rozhodně vám přijde vhod aplikace iTV Shows. V té si totiž můžete udržovat přehled o vašich oblíbených seriálech a rozhodně tak nezmeškáte ani jedinou epizodu nebo informace o nadcházejících sériích.

Audio Analyzer

Jestliže se byť jen lehce zajímáte o zvuk, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci Audio Analyzer. Ta vám totiž dokáže v reálném čase vykreslit veškeré informace, které by vám mohly přijít vhod. Konkrétně se tedy jedná o spektogram, oscilátor, analyzátor zvukového spektra a spoustu dalších.

7 Minute Workout: Lose Weight

Na základě vědeckých výzkumů byla vytvořena aplikace 7 Minute Workout: Lose Weight, která podle oficiální dokumentace slibuje jednoduché a efektivní shazování vaší váhy. Jednoduše vám postačí denně plnit navržené cvičení, které ve výsledku zaberou pouze sedm minut.

 

Shoppy ~ Groceries

Stažením aplikace Shoppy ~ Groceries získáte perfektní nástroj, do kterého si můžete zapsat nákupní seznam na váš nadcházející nákup. V jednoduchosti se dá říci, že se jedná o aplikaci, která je svým uživatelským rozhraním velice intuitivní a příjemná na používání. Rozhodně taktéž oceníte fakt, že je dnes aplikace k dispozici zcela zdarma.

Dnes nejčtenější

.