Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud nemáte v plánu strávit ho v baru, na návštěvách u příbuzných nebo na cestách, můžete si pustit nějaký zajímavý film. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Tiché místo

Představte si svět, ve kterém nesmíte být slyšet, pokud si přejete zůstat naživu. Přesně v takové situaci se ocitají hlavní hrdinové filmu Tiché místo – rodina, která musí být v naprostém tichu, aby si jí nevšimli tajemní a hroziví tvorové, kteří loví po zvuku. Evelyn (Emily Blunt) a Lee (John Krasinski) chtějí udělat maximum pro to, aby uchránili své děti. Sebemenší šepot nebo krok ale může znamenat jistou smrt.

  • 99,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Film Tiché místo pořídíte zde.

Prokletý ostrov

Hranice mezi snem a skutečností, minulostí a současností, příčetností a šílenstvím mohou být někdy opravdu velmi tenké. Na vlastní kůži se o tom ve filmové adaptaci stejnojmenného románu Dennise Lehanea přesvědčí Teddy Daniels v podání hvězdného Leonarda DiCapria. Ten se vydává na vzdálený ostrov, aby zde vyšetřil tajuplné zmizení šílené vražedkyně. Rychle ale zjistí, že zde něco není v pořádku.

  • 49,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina

Film Prokletý ostrov můžete získat zde.

Dívka ve vlaku

Hlavní hrdinka filmu Rachel Watson (Emily Blunt) jezdí každé ráno vlakem kolem města Whitney. Z okna vlaku vždy vidí na svůj bývalý domov – dům, který nyní obývá její exmanžel se svou novou ženou Annou. O kousek dál Rachel při své cestě pozoruje ještě jeden pár. Jednoho dne si ale v jejich zdánlivě dokonalém životě, který sleduje skrz okno vlaku, něčeho zvláštního, co od základu změní její dosavadní pohled.

  • 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Film Dívka ve vlaku seženete zde.

Kruh

Mezi lidmi koluje tajuplná VHS kazeta. Kdo se na ni podívá, obdrží výhružný telefonát, a přesně za sedm dní zemře. Nahrávka je plná zdánlivě nesmyslných, ale děsivých a znepokojujících výjevů a záběrů. Informace o vražedné kazetě se donese ke skeptické a racionální novinářce Rachel, která pověsti nejprve odmítá uvěřit. Jakmile se ale jednou z obětí stane její vlastní neteř, rozhodne se reportérka renomovaného deníku přijít této záhadě na kloub.

  • 49,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina, české titulky

Film Kruh můžete pořídit zde.

Pumping Iron

Strhujícím a dnes již kultovním sportovním dokumentem Pumping Iron neprovází nikdo jiný než tehdy pětinásobný Mr. Olympia Arnold Schwerzenegger. Diváky nechá nahlédnout do zákulisí světa kulturistiky, plného těžkých vah, tvrdohlavosti, odhodlání a sebezapření. Podívejte se, jak vypadal svět bodybuildingu koncem sedmdesátých let minulého století.

  • 129,- zakoupení, 59,- vypůjčení
  • Angličtina

Film Pumping Iron můžete pořídit zde.

Dnes nejčtenější

.