Zavřít reklamu

Vánoce jsou již doslova za rohem, někteří z vás už si možná užívají zasloužené volno a hledají, čím by si svůj sváteční odpočinek mohli zpříjemnit. Pokud se ve sváteční době chystáte na sledování filmů, můžete se nechat inspirovat našimi tipy z programové nabídky streamovací služby HBO Max.

Anděl Páně

Oblíbená rodinná pohádka o paličatém nešikovi, andělu Petronelovi, který je za trest je poslán na pozemský svět, aby napravil alespoň jediného hříšníka. Průvodcem je mu poťouchlý čert Uriáš, který se náramně baví na Petronelův účet.

Nový vánoční příběh

Ralphie v pokračování oblíbené sváteční klasiky vyrostl. Musí se vypořádat s Vánocemi a vším, co přinášejí, tentokrát jako otec. Peter Billingsley se vrací v roli, díky níž se děti všech věkových kategorií těší na vánoční ráno jako na žádné jiné.

 

8bitové Vánoce

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Hlavním hrdinou je desetiletý Jake Doyle, který se snaží získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém.

Santa Camp

Tento dojemný, provokativní dokumentární film se zaměřuje na Spolek Santů Nové Anglie a jeho úsilí podpořit větší rozmanitost jedné z nejoblíbenějších postav v historii – Santa Clause.

Gremlins

Je roztomilý a můžete ho mít doma. Ale dbejte následujících varování: Nesmíte ho namočit. Chraňte ho před přímým světlem. A co je nejdůležitější, na co nesmíte nikdy zapomenout: i kdyby plakal sebevíc, v žádném případě ho nekrmte po půlnoci…

Vánoční skřítek

Buddy, který vyrostl v říši Santa Clause, odjíždí do New Yorku, aby našel svého otce. Zjišťuje, že má 10tého bratra, který vůbec nevěří na Santa Clause, a co je horší, že rodina zapomněla na smysl vánočních svátků. Musí to tedy napravit…

Polární expres

Otevři oči a naskoč! Je Štědrý večer, pravý čas na dobrodružství. A tebe čeká v podobě cesty, která se kroutí nahoru a dolů horami, klouže po ledových pláních a šplhá přes závratně vysoké mosty. Vítej na palubě polárního expresu!

Harry Potter

Pro řadu lidí je filmová série o Harrym Potterovi nedílnou součástí podzimu i vánočního období. Pokud se do této skupiny řadíte také vy, můžete si v rámci programové nabídky streamovací služby HBO Max uspořádat potterovský maraton.

Dnes nejčtenější

.