Zavřít reklamu

Od spuštění platformy TV+ nás dělí už jen méně než měsíc, který bude zřejmě prošpikovaný upoutávkami a trailery na pořady, které se v této službě objeví. Ostatně, s jejich častějším vydáváním Apple už před pár týdny začal a jak se zdá, hodlá ještě zintenzivnit. Po pár dnech nečinnosti totiž do světa vypustil další upoutávky na svůj psychologický thriller Servant, pod kterým bude podepsán ikonický producent M. Night Shyamalan. 

O seriálu Servant toho zatím příliš mnoho známo není. Děj by se však měl točit kolem filadelfského páru, si najme mladou chůvu na péči o jejich nedávno narozené dítě. Problém je však v tom, že dítě není ve výsledku nedávno narozené a dokonce ani živé, nýbrž je zřejmě pouhou realisticky vypadající panenkou, což už samo o sobě v člověku vyvolává skoro až nepříjemné pocity. Na upoutávky se můžete podívat pod tímto odstavcem. 

Poměrně zajímavé je, že Apple seriál vehementně propaguje i přesto, že nebude dostupný od samotného spuštění služby, nýbrž až ke konci listopadu. Namísto toho by možná mnozí viděli radši propagaci pořadů, na které se budeme moci podívat ihned po spuštění – tedy zejména The Morning Show či See, které vypadá v trailerech skutečně parádně. A co vy, těšíte se na novinky nebo si naopak službu necháte s díky ujít i přesto, že jí bude Apple nabízet na pár dní zdarma v rámci zkušební verze či dokonce na rok zdarma díky koupi nového Apple produktu?

Dnes nejčtenější

.