Zavřít reklamu

Majitelé iOS zařízení aplikaci Duet Display jistě velmi dobře znají – ať už z vlastní zkušenosti, nebo z doslechu. Nástroj, který umí proměnit smartphone nebo tablet v přídavný displej k počítači, nyní budou mít konečně k dispozici tak majitelé zařízení s operačním systémem Android. Duet Display bude na zařízeních s Androidem možné využívat jak ve spojení s počítačem s Windows, tak i s Macem.

Za aplikací Duet stojí inženýři Applu a nástroj si velice rychle získal velkou oblibu mezi iOS uživateli, a na popularitě mu příliš významně neubere nejspíš ani příchod nástroje Sidecar v operačním systému macOS Catalina. Nastavení aplikace Duet je velmi jednoduché, pro bezchybnou konektivitu vám stačí připojit mobilní zařízení k počítači za pomoci kabelu.

Aplikace Duet se majitelé zařízení s operačním systémem Android dočkají v průběhu dnešního dne, předregistraci mohou provést v softwarovém obchodě Google Play Store. Aplikace Duet bez problémů spolupracuje téměř s každým zařízením, na kterém běží operační systém Android 7.1 a novější. Fungovat by měla i na řadě Chromebooků, které jsou schopné rozběhnout aplikace pro Android. Co se počítačů týče, lze Duet nainstalovat na Mac s operačním systémem 10.14 Mojave a novějším nebo na PC se operačním systémem Windows 10. Po instalaci aplikace na mobilní zařízení a utility na počítač pak už stačí jen obě zařízení vzájemně propojit USB kabelem. Po připojení bude mobilní zařízení automaticky rozpoznáno jako druhý displej a uživatelé budou moci změnit jeho rozlišení, pozici či orientaci.

Dnes nejčtenější

.