Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Audio Normalizer – Mp3 Gain

Nejeden posluchač mi dá za pravdu, že každá skladba má trochu jinou úroveň hlasitosti. Kvůli tomu se může stát, že například musíme měnit hlasitost na našem Macu například při změně interpreta nebo alba, jelikož předtím to zkrátka hrálo hlasitěji a nebo naopak. Tento problém by měla řešit aplikace Audio Normalizer – Mp3 Gain, která se snaží nastolit rovnováhu a upravit hlasitosti písniček tak, aby byly co možná nejpodobnější.

Původní cena: 499 Kč (199 Kč)

WiFi Signal

S pomocí aplikace WiFi Signal můžete proskenovat vaši síť a případně zjistit určité problémy. Někdy se totiž může stát, a to převážně v panelových domech, že dochází ke kolizím na zvoleném kanálu routeru. Aplikace WiFi Signal tento problém dokáže spolehlivě indikovat a případně vám navrhnout možné řešení. Díky používání této appky byste měli být schopni zjistit, zdali máte stabilní bezdrátovou síť, nebo jestli by se případně dalo něco vylepšit.

Původní cena: 149 Kč (79 Kč)

Tarot Readings Premium

Jestliže vás někdy lákala návštěva cikánky, která by vám vyvěštila z karet budoucnost, měli byste se podívat na hru Tarot Readings Premium. Podle oficiální dokumentace je zážitek z této hry srovnatelný s klasickým setkáním s kartářkou a navíc je to vcelku zábavné.

Původní cena: 279 Kč (149 Kč)

Borderlands 2

Populární hra Borderlands 2 je po dlouhé době opět ve slevě a nabízí vám tak za málo peněz hodně muziky. Pro ty, kteří tuto hru neznají, jedná se o střílečku z pohledu první osoby, která dokonce obsahuje lehké prvky žánru RPG. Na výběr taktéž máte ze 4 základních postav, přičemž každá z nich má své klady a zápory.

Původní cena: 29,99€ (7,49€)

Killing Floor

V kooperativní hře Killing Floor budete doslova bojovat o přežití a samotná hra vám to nijak usnadňovat nebude. Ve hře budete bojovat v těch nejrůznějších anglických městech, a to v roli vojáka, který musí vyčistit oblast od nepodařeného armádního experimentu – od krvežíznivých obětí, které zmiňovaný experiment pořádně znetvořil.

Původní cena: 14,99€ (3,74€)

SG People 5

Aplikace SG People 5 je určena především manažerům větších společností, kteří si chtějí udržet přehled o svých podřízených. Pokud totiž pod sebou máte stovky lidí, většinu z nich ani nemusíte znát a ve finále ani nevíte, ke komu daní pracovníci například patří. S pomocí aplikace SG People 5 si můžete tvořit dokonalé grafy, které budou zaznamenávat dokonalou firemní hierarchii, a vy budete mít daleko lepší přehled o zaměstnancích ve firmě.

Původní cena: 1 199 Kč (899 Kč)

Wotja Pro 19: Generative Music

Pomocí aplikace Wotja Pro 19: Generative Music můžete vytvářet hudbu všeho druhu a jediné, co vás v tom bude omezovat, je pouze vaše představivost. Jestliže tedy hledáte nějakou aplikaci, která vám dovolí skládat muziku, alespoň se zkuste podívat na Wotja Pro 19: Generative Music.

Původní cena: 899 Kč (599 Kč)

Dnes nejčtenější

.