Zavřít reklamu

Je to již pár dnů zpět, kdy se první jableční příznivci dočkali nových iPhonů 11 a 11 Pro (Max). Vzhledem k tomu, že jsou tato zařízení vcelku hodnotná a jejich cenovka v nejdražším modelu překračuje 40 tisíc korun, tak by určitě bylo nevhodné, abyste svůj zbrusu nový a novotou vonící iPhone rozbili po několika dnech používání. Proto jsou k dispozici různé kryty, které dokáží vaše zařízení ochránit. V některých případech se jedná o stylové kryty, v některých případech se zase jedná o kryty, které dokáží ochránit vaše zařízení i v těch nejextrémnějších podmínkách. Pojďme se tedy společně v tomto článku podívat na několik skvělých krytů, které byste si mohli ke svému novému iPhonu 11, 11 Pro či 11 Pro Max pořídit.

Decentně a funkčně

Mezi velice oblíbené kryty patří mezi jablečnými fanoušky úzké a průhledné kryty. Ty dokáží vaše zařízení ochránit před škrábanci a také před malými pády, avšak s nadprůměrnou odolností po pádu zařízení z několika metrů počítat nemůžete. Ať už jste si koupili iPhone 11, či iPhone 11 Pro (Max), tak si můžete zakoupit čirý silikonový FIXED Skin, který perfektně poslouží jakožto základní ochrana. Neméně populární jsou také originální kryty od Applu, které jsou tento rok k dispozici ve velice zajímavých barvách.

  • FIXED Skin pro iPhone 11 zakoupíte zde, pro iPhone 11 Pro poté zde a pro iPhone 11 Pro Max zde
  • Originální kryty pro iPhone 11 zakoupíte zde, pro iPhone 11 Pro poté zde a pro iPhone 11 Pro Max zde

Ochranná skla = základ

Naprostým základem, co se tedy ochrany týče, jsou ochranná skla. Ty patří mezi věci, které si uživatelé k novým zařízení kupují jako první. Z vlastní zkušenosti vám mohu říci, že všechna ochranná skla doopravdy nejsou stejná. Kvalitativně od sebe na první pohled asi sklo z AliExpressu za pár kaček oproti prémiovému sklu nerozeznáte. Jde však ale o neviditelné vrstvy skla, ve kterých se často nachází například různé filtry modrého světla a další, které dokáží chránit vaše oči. Na trhu je k dispozici nespočet různých ochranných skel, kdy některá z nich jsou klasická, jiná zase zaoblená a další nabízí barevné rámečky. Kvalitu vám v tomto případě zaručí například ochranné sklo PanzerGlass, které je k dispozici pro všechny nově představené modely.

  • Ochranná skla PanzerGlass pro iPhone 11 zakoupíte zde, pro iPhone 11 Pro poté zde a pro iPhone 11 Pro Max zde

Stylové kryty

Některým uživatelům, především tedy poté uživatelkám, nemusí klasické průhledné kryty vyhovovat. Rozhodně to není z důvodu funkčnosti, ale spíše kvůli tomu, že průhledné kryty jsou prostě obyčejné a nemají na sobě žádný vzor. I pro tyto uživatelky však máme naštěstí řešení. Pokud prahnete například po krytu pro váš iPhone 11 se vzorem značky Adidas, tak si můžete zakoupit kryt ADIDAS Originals Moulded PU. Uživatelkám s novým iPhonem 11 Pro by se mohl líbit například kryt inspirovaný módním návrhářem Karlem Lagerfeldem, v případě 11 Pro Max můžete zase využít víceúčelové pouzdro s peněženkou Mujjo Full Leather Wallet. Většina těchto krytů je samozřejmě dostupná pro všechny nové modely.

Maximální ochrana

Pro ty náročnější z vás, kteří se nebojí vzít svůj iPhone do extrémních podmínek, jsou tady odolnější kryty, které zaručí maximální ochranu vašeho iPhonu například i na raftu, či na horách. Nové iPhony jsou sice voděodolné a disponují certifikací IP68, avšak proč byste jim ještě nemohli dodat další stupeň ochrany? Využít k tomu můžete například krytů od proslulé značky UAG, konkrétně například UAG Monarch. Pro skvělou ochranu můžete využít také kožených krytů Nomad Active Leather Case. Všechny tyto kryty jsou k dispozici jak pro iPhone 11, tak samozřejmě i pro iPhone 11 Pro (Max). V případě, že tedy dáte vašemu iPhonu pořádně zabrat a nebojíte se jej brát do extrémních podmínek, tak jsou právě tyto kryty to, co hledáte.

UAG Monarch pro iPhone 11 zakoupíte zde, pro iPhone 11 Pro poté zde a pro iPhone 11 Pro Max zde

Nomad Active Leather Case pro iPhone 11 zakoupíte zde, pro iPhone 11 Pro poté zde a pro iPhone 11 Pro Max zde

Jak můžete sami vidět, koupí nového iPhonu utrácení rozhodně nekončí – a to jsme jen u krytů. Pokud chcete svůj nový iPhone co možná nejlépe ochránit, tak je potřeba vytáhnout z kapsy dalších pár stokorun či tisícikorun. Na druhou stranu, za klid, který budete po pořízení tvrzeného skla a krytu mít, se to určitě vyplatí. Pokud navíc budete sahat po levnějších alternativách příslušenství, kterých naleznete na trhu poměrně dost, žádná obří investice vás nečeká a několik stokorun se u zařízení za desítky tisíc rozhodně ztratí.

Dnes nejčtenější

.