Zavřít reklamu

Samsung ještě ani nezačal prodávat svůj první ohebný smartphone Samsung Galaxy Fold, ale už se po několikáté hovoří o jeho možném nástupci. Podle několika zdrojů by se mělo jednat o luxusní smartphone s 6,7 “ displejem a s horizontálním zlomem připomínajícím klasické „véčkové“ telefony, který by po svém složení měl tvar čtverce. Umístit jej do přední kapsy by tak nemusel být žádný problém.

Na tomto modelu jihokorejská společnost údajně pracuje s americkým designérem Thomasem Brownem, a to s jediným cílem. Oslovit širší škálu spotřebitelů, kteří se zajímají o módu a luxus více než o technické specifikace. To ale samozřejmě neznamená, že by smartphone snad měl nějak zaostávat na poli hardwaru. Tepat by v něm měl jeden z nejvýkonnějších procesorů. Dále bychom zde měli najít ,,průstřel“ na přední straně displeje. Na zádech pak duální kameru. Podle informací se inženýři jihokorejského technického giganta velmi snaží, aby celé zařízení bylo tenčí a cenově dostupnější. Nezapomínejme, že Samsung plánoval uvést svůj Galaxy Fold už 26. dubna tohoto roku za 1980 dolarů, tedy asi za 45 500 korun. Po značných problémech s displejem byl ale nucen prodeje oddálit. Avšak na vybraných trzích by měl být tento ohebný smartphone dostupný již tento měsíc. Uvidíme tedy, jak Samsung problémy vyřešil.

Souvisejíci

Zda se bude jednat o přímého nástupce Galaxy Fold není nyní jasné. Už několikrát jsme mohli vidět patenty společnosti Samsung, které pojednávají o dalších skládacích smartphonech. Nedávno jsme například informovali o patentu, jenž vyobrazuje hned tři další ohebné smartphony, přičemž není jasné, zda se jedná o možný design jednoho konkrétního smartphonu nebo o tři zařízení. Rozdílem oproti výše uvedeným spekulacím je také například trojitý fotoaparát na zadní straně těla smartphonu.

Dnes nejčtenější

.