Zavřít reklamu

Apple Card už si mohou uživatelé v USA pěkných pár dní bez problému objednat a to podle prvních průzkumů ze strany Applu i analytiků skutečně v hojném počtu dělají. Přesto se však Apple snaží objednávky ještě více rozpumpovat, k čemuž mu má dopomoci i nová reklama na jeho elegantní titanovou kreditku. A jelikož se mu, jako prakticky všechny reklamy, velmi povedla, rádi bychom jí ukázali i vám.

Podobně jako většina předchozích reklam, i tato se zaměřuje především na otázku plateb a bezpečnosti. Zároveň se chlubí skutečností, že je platební karta stvořena Applem a nikoliv bankou, tudíž uživatele čekají výhodnější podmínky a modernější přístup. Samozřejmě nechybí ani patřičná informovanost zákazníka o jeho útratách, které si může prohlédnout v aplikaci, jež sleduje veškerý pohyb na jeho účtu. Reklama se příliš neliší od té předchozí, tedy Introducing Apple Card, a cílí především na nerozhodné uživatele, kteří mají rádi jistoty a vlastní klasické platební karty. Přesto si Apple s jablečnou kartou neudělal v posledních dnech moc příjemnou vizitku a bohužel je pokus o konkurenci bankám spíše pro smích.

Zatímco běžnou kreditní kartu můžete nosit de facto jakkoliv, podle slov jablečné společnosti vyžaduje Apple Card speciální zacházení. Nesmí například přijít do styku s kůží, džínovým materiálem nebo jakýmikoliv nevhodnými objekty, které by ji mohly poškodit. Ve finále to tedy znamená, že budete muset nosit buď speciální pouzdro, nebo se karty ideálně vůbec nedotýkat. Seznam potenciálních způsobů poškození karty se stal ihned terčem posměchu, což v tomto ohledu není moc překvapivé. Uživatelé jsou zvyklí nosit své platební karty právě například v kožených peněženkách nebo v kapse. To v tomto případě nebude možné, protože jakmile se Apple Card poškodí, stane se nepoužitelnou. Nezbývá než doufat, že si Apple s touto zapeklitou situací nějak poradí, nebo minimálně vytvoří například nějaké speciální pouzdro.

Dnes nejčtenější

.