Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

Total Video Player: Movie Play

Vybrat si z množství nejrůznějších přehrávačů videí je někdy velice složité. Dnes tu pro vás jeden máme. Total Video Player je výkonný plně vybavený přehrávač médií HD podporující 1080p, 3gp, Mp4, H264, Mov, Flv a všechny další populární video soubory.

Původní cena: 245 Kč (99 Kč)

Money Pro: Personal Finance

Spravujte své finance jako profesionál. S touhle aplikací pro Mac si upravíte finanční návyky, které jste doposud měli. Nezáleží na tom, jestli chcete něco pro své osobní účely nebo podnikatelské, do obou situací se tato aplikace hodí.

Původní cena: 799 Kč (349 Kč)

Incredibox

Jedná se o hudební aplikace, která vám umožní vytvořit si vlastní hudbu pomocí veselé posádky beatboxerů. Vyberte si svůj hudební styl mezi 7 působivými atmosférami a začněte tvořit svůj vlastní mix. Až objevíte ten správný zvuk, sdílejte ho s vaším okolím.

Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

PC Building Simulator

Původní cena: 19,99€ (13,39€)

Barotrauma

Původní cena: 24,99€ (18,74€)

Rising Storm/Red Orchestra 2 Multiplayer

Původní cena: 17,99€ (5,93€)

Planet Coster

Původní cena: 37,99€ (11,39€)

Dnes nejčtenější

.