Zavřít reklamu

Titulek byl možná trochu podpásovka, ale jablečný systém se opravdu dočká hry z univerza Gears of War. Na plnohodnotný titul si asi ještě nějakou dobu počkáme, ale roztomilá série Gears POP! na sebe dlouho čekat nenechá. Microsoft se s trailerem vytasil již před nějakou dobou, ale až teď se dozvídáme o této hříčce další podrobnosti a důležité informace. A byť se nejedná o krvavou střílečku tak, jak ji známe z počítačů a konzolí, pořád se máme na co těšit.

Izometrickou tahovou FPS hru Gears POP! sice Microsoft odhalil pár měsíců zpět, ale tehdy oznámení postrádalo detailnější informace a něco, co by fanoušky trochu navnadilo. To se společnost rozhodla napravit a přispěchala s dalším trailerem. Podle všeho se můžeme těšit až na 30 sběratelských figurek, akcí nabitou hru více hráčů, kde nás čekají frenetické přestřelky ve zdevastovaném světě, a dokonce i bitvy v reálném čase proti ostatním hráčům. Za každou výhru získáte Gear Pack, který obsahuje spoustu příjemných odměn a herní měnu, za níž si můžete nakoupit další bonusy. Pokud si však zpočátku na ostatní hráče netroufnete, nemusíte s bát. Hra nabídne také možnost zahrát si proti umělé inteligence, kde si můžete boj procvičit.

Nebude chybět možnost spojit se s kamarády, vytvořit početnou skupinu a vrhnout se na některého z řady nebezpečných bossů, za které dostanete o poznání hodnotnější a zářivější odměny. Bojové scenérie pak bude doprovázet známý atmosférický soundtrack, ne nepodobný předešlým hrám z Gears série, a kvalitní grafický kabátek. Teď však ta nejlepší zpráva nakonec – hra je dostupná ke stažení zdarma již nyní na App Store. Pokud se tedy nebojíte hordy krvelačných nepřátel a máte rádi sběratelské figurky, neváhejte dát této roztomilé hříčce šanci. Alespoň vám ukrátí čekání na stolní verzi hry Gears 5, která připutuje již 6. září.

Dnes nejčtenější

.