Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nakupujete rádi se slevou? V Black Friday na Alza.cz ušetříte až neskutečných 80 %. Zlevněno bude přes 3000 produktů, takže si vybere určitě každý. Akce platí do 1. 9. 2019 nebo do vyprodání skladových zásob. Počítejte s tím, že z každého akčního produktu můžete získat jenom jeden kus. Pojďme se společně podívat na to, co Black Friday nabízí.

_banner_792x237_plachta_BFR

Hledáte kompaktní iPhone do vaší dlaně, ale nové modely jsou příliš drahé nebo velké? V elegantním designu s již tradičním designem můžete pořídit iPhone 8 64GB, který určitě zvládne nahradit stařičké SE. Cena je 14 990,- a pořídíte ho ve třech barevných variantách. Milovníci hudby a Apple Music pak určitě ocení slevu Apple HomePod. Ten rozezvučí vaši domácnost hudbou, ale má další chytré funkce, které oceníte s kombinací chytré domácnosti. Teď za 8 090,-. Majitelé iPhonu X jej mohou obléknout do elegantního a luxusního flipového pouzdra, v němž můžete mít i doklady, a nechat tak peněženku doma. Už na pohled má precizní zpracování a francouzská kůže upoutá nejedny oči svou malinovou barvou za 999,-. Zapomeňte na původní řemínek. Apple Watch si určitě zaslouží trochu změny. Pro to tu je pro vás Nomad Leather Strap Modern v hnědé barvě se stříbrnými prvky je kompatibilní s 40mm i 38mm modely Apple Watch, za 1 090,-.

Ve slevě je toho ale mnohem víc. Věříme tedy, že si každý z vás svůj vysněný zlevněný produkt určitě vybere. Ať už totiž hledáte televizi, pračku, hodinky, nebo třeba drogérii, s výběrem mít problém nebudete. Jak už jsme však psali výše, nabídka je časově i kusově omezená. Platí tedy staré známé pravidlo „kdo dřív přijde, ten dřív mele“, v tomto případě tedy spíše nakupuje.

Dnes nejčtenější

.