Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na název aplikace.

SPlayer – Simple and Powerful

Přehrávání videí nemusí být vždy jednoduchá záležitost, zvlášť pokud má jiný formát, než ten, na který jsme zvyklí. S novým SPlayerem můžete přehrávat všechny formáty, které potřebujete a načíst si titulky pomocí několika málo kliknutí.

Původní cena: 59 Kč (zdarma)

Wotja Pro 19: Generative Music

Snadno vytvářejte experimentální hudbu, melodie, které vám přijdou k chuti, zvukové scény pro podkres a mnohem víc. Wotja Pro 19 je systém pro generování hudby, který můžete využít pro zábavu, inspiraci, pro vaše relaxování či dokonce spánek.

Původní cena: 899 Kč (749 Kč)

Kingdom Tales

Proroctví bylo naplněno! Nastal den, kdy mocní draci hledají nové území pro své žití a nárokovali si ho za své. Proto jen ti nejodvážnější a nejchytřejší vůdci mohou nastolit přátelství mezi lidmi a draky. Vžijte se do role vojevůdce a pokořte tuto strategii.

Původní cena: 149 Kč (89 Kč)

Slevy her pro Mac na Steamu 

DiRT Rally

Původní cena: 34,99€ (6,29€)

Borderlands Game of the Year

Původní cena: 99,99€ (20,06€)

Fell Seal: Arbiter’s Mark

Původní cena: 24,99€ (17,49€)

VR Furballs – Demolition

Původní cena: 9,99€ (4,99€)

Dnes nejčtenější

.