Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Cardinal Land

Jednoduchá a intuitivní hra, která sází na skládání barevných dílků. Dalo by se říct, že takové puzzle pro začátečníky, ale okouzlí svou jednoduchou grafikou a zvířátky, na něž se zaměřuje. Složte dílky rozličných tvarů a barev. Hotový výsledek pak můžete sdílet s přáteli.

Ink Photo

Co se stane, když inkoust potká vaše klasické fotografie? Tato zajímavá aplikace vám dá odpověď během chvíle. Vytvořte jedinečnou fotku s unikátním vizuálním efektem a vytvořte nový rozměr fotografie během krátké chvíle.

Remote Drive & File Browser

Proměňte váš iPhone nebo iPad v dálkové uložiště pro váš Mac. Mějte plný přístup k souborům, které potřebujete mít na dosahu ruky. Jednoduše streamujte vaše videa nebo soubory. Nemusíte být zrovna doma, vše funguje i na cestě.

Office Story

Tahle hra je pro podnikavé duše. Začnete hezky od píky, pěkně v garáži jako malý starup a vaším snem bude stát se velkou společností. Cesta to však není jednoduchá a je plná stresujících rozhodnutí. Ustojíte je a přežijete konkurenční boj ve hře Office Story?

IQ Test – With Solutions

Řekl o vás někdo, že máte IQ houpacího koně nebo naopak, že jste chytří. Nyní si můžete změřit své IQ za pomocí jednoduchého testu a zjistit, jak vám kvocient inteligence vyšel. Test obsahuje i správné odpovědi, takže nad nimi můžete i dumat.

u.Memory (Private Diary)

Zpomalte na chvíli a udělejte si chvilku jen na vaše vzpomínky. Zaznamenejte je a vytvořte si svůj vlastní životní příběh. U.Memory je soukromý denní asistent, který poskytuje přehled pro sledování všeho ve vašem životě, zejména pro pořízení snímku fotoaparátem a prožívání vzpomínek prostřednictvím galerie Water-Flow, nastavení schůzky a další.

Filterious Photo Filters

Filterious jsou vintage fotografické filtry, díky kterým je každý obrázek jedinečný. Prozkoumejte sbírky ručně vyráběných filtrů z 90. let. Aplikujte efekty jedním klepnutím, přejeďte prstem, chcete-li změnit efekt prachu a exportovat výsledek do vaší knihovny fotografií.

Dnes nejčtenější

.