Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Pinball Breaker Forever

Jestliže hledáte způsob, jak si zkrátit dlouhou chvíli, vyzkoušejte skvělou hru Pinball Breaker Forever. Dýchne na vás atmosféru osmdesátých let. Je snadné hrát, ovšem mnohem těžší je hru zvládnout.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“25Kč“]

Bladeheart

Ve hře Bladeheart máte k dispozici pouze dvě tlačítka, a to pro skákání a útok. Bladeheart je velice jednoduchá hra s minimalistickými 3D kresbami.

[appbox appstore id1223999839 oldprice=“25Kč“]

Spiko for Whatsapp

Poslal vám někdo hlasovou zprávu, ale jeli jste v trolejbuse, a tak jste ji nemohli poslechnout, protože byste nic neslyšeli? Prostřednictvím této aplikace převedete hlasovou zprávu na text.

[appbox appstore id1312424138 oldprice=“129Kč“]

Angle Meter PRO

Angle Meter PRO slouží k měření úhlu a sklonu. Můžete měřit například, jaký sklon má svah. Aplikace se pyšní přívětivým uživatelským rozhraním, ve kterém se snadno zorientujete.

[appbox appstore id386312253 oldprice=“49Kč“]

LetSketch

Potřebujete skicovat? Aplikace LetSketch je pro vás jako stvořená. Je jednoduchá, rychlá a má spoustu funkcí. Vybrat si můžete z různých barev plátna, styl tužky a podobně.

[appbox appstore id1234407734 oldprice=“49Kč“]

Learn Spanish – MosaLingua

Chcete se naučit španělsky? Vyzkoušejte aplikaci Learn Spanish – MosaLingua. Osvojíte si slovní zásobu, klíčové fráze a podobně. Zlepšíte konverzaci, porozumění a další dovednosti ve španělštině.

[appbox appstore id386602206 oldprice=“49Kč“]

iSpeedAlert – Speed Monitor

Prostřednictvím této aplikace se můžete nechat upozornit, pokud jedete více, než máte. Aplikace vás zvukově upozorní, pokud překročíte maximální povolenou rychlost. Podporuje jak míle za hodinu, tak i kilometry za hodinu.

[appbox appstore id1036862907 oldprice=“25Kč“]

iPad

Dnes nejčtenější

.