Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Masakr cen na Alza.cz se pomalu ale jistě blíží ke svému zdárnému konci. Slevy na zboží v hodnotě až 80 % čekají. Na skladě na vás stále čeká 25568 položek, z nichž vás určitě nejedna potěší. Kdo zaváhá, nemusí už nakoupit, protože akce sice končí 18. 8. 2019, avšak pokud se vámi vybraný produkt vyprodá, máte smůlu. Pojďme se tedy na pár zajímavých akcí podívat.

Záda vašeho iPhone XS Max můžete ochránit za pomocí Epico Glass Case za 99 korun, který má průhledná záda a gumové boky. Nezaniknou tak elegantní záda a iPhone pěkně padne do ruky. V případě, že se poohlížíte po iPhonu, lze na Alze pořídit hned několik modelů. Třeba skvělý iPhone 7 Plus za 13 490 korun s duálním fotoaparátem a portrétním režimem, a to ve všech barevných variantách. Najdete tu však i další Apple produkty.

Sháníte monitor? Zajímavým kandidát se jeví zahnutý 24″ Samsung za 5 999 korun s rozlišením Full HD. Hodí se pro hraní, jelikož má frekvenci až 144 Hz, ale je pouze na vás, jakou si nastavíte. Potřebujete-li být produktivní nejen vy, ale i členové vaší domácnosti, pak tu je Office 365 pro domácnost s ročním předplatným. Licence až pro pět dalších členů, neomezuje se na zařízení, ale účet a nabízí pro každého 1 TB dat v cloudu na OneDrive. Produktů je však v nabídce daleko více a to všeho druhu, takže se do nabídky rozhodně vyplatí podívat.

Kompletní seznam produktů ve slevě najdete zde

V případě, že nakoupíte nad 1000 Kč a chystáte se platit on-line, máte dopravu zdarma až k vám domů. Stačí jen zadat slevový kód: PLATIMONLINE.

kosik-slevovy-kod

Dnes nejčtenější

.