Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Camera Angle

Zvolit ten správný úhel při fotografování může být někdy opravdu složité, zvlášť když očekáváte dokonalou přesnost. Camera Angle je fotografická aplikace, která vám okamžitě zobrazí úhel a směr vašeho zařízení. Výborně se hodí například při fotografování budov či maleb.

Trainz Driver 2 

Nejrealističtější vlakový simulátor, který můžete vůbec na mobilní zařízení sehnat. Trainz vám umožní řídit vaše oblíbené vlaky v neuvěřitelně skutečném 3D světě. Sinulátor nabízí také kooperativní multiplayer pro více hráčů.

Ninjas Infinity

Máte dostatečně rychlé prsty? V této hře je totiž budete potřebovat. Zahrajte si tuhle bláznivou, nekonečnou ninja šílenost, která vás jen tak nepustí. Vašemu ninjímu dobrodružství se bude snažit zabránit spousta překážek, včetně zlých ninjů, ninja psů, monster a zombie.

Remote Mouse Keyboard Trackpad

Mějte úplnou multimediální kontrolu nad vaším Macem. Nepotřebujete myš ani klávesnici, vystačíte si s iPhonem. Převezmete plnou kontrolu na svou domácností nebo kanceláří. S touhle aplikací máte klávesnici i trackpad na jednom místě a nemusíte nikam chodit.

HappyTruck

Dodávejte ovoce na trh pomocí nákladního automobilu. Budete se muset dostat z jednoho místa na druhé, ale pozor, nebude to tak jednoduché. Získejte a přivezte na trh pouze tolik, kolik je skutečně potřeba. Čím více přinesete, tím větší skóre získáte.

Merge Videos – Compilation

Tato aplikace je skvělá pro vytváření příběhů, zejména pokud jste zvyklí nahrávat větší množství videí. Slučte všechna svá videa do jednoho. Lze kombinovat videa na výšku s těmi na šířku. Můžete je také po importu poskládat podle vašich představ.

Frutorious

Jednoho krásného dne, kdy si dělali pan a paní Frutovi piknik, se objevila zlá lebka a proměnila všechny jejich přátele v ovoce. Ovládejte pana Fruta a proměňte vaše známe zpět do původní podoby v této barevné skákačce.

Dnes nejčtenější

.