Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den ve slevě. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla ve slevě v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Aplikace pro iPhone zdarma

Aquarium Log – Tank Manager

Aquarium Log je mobilní aplikace pro všechny milovníky akvaristiky, ať už jste začátečníci nebo zkušení profíci. Pomůže vám s jednoduchou a přehlednou správou vašich akvárií. Zapisujte si všechny poznámky o údržbě do kalendáře a mějte tak neustálý přehled o péči o vaše akvárium. Spravujte libovolný počet nádrží najednou, ať už máte doma jen jedno nebo jste provozovatelem velkochovu. Mějte pod kontrolou kvalitu vody v nádrži. Měřte a zapisujte výsledky testů pro různé parametry. Analyzujte parametry vody a zaznamenané činnosti pomocí grafů. Pořizujte fotky vašich vodních mazlíčků a díky vlastnímu značkování je snadno třiďte v galerii. Vytvářejte alba pro jednotlivé nádrže a mějte tak všechny fotografie perfektně organizované. Zálohujte si všechna data aplikace na cloudovém úložišti a mějte svá data vždy v bezpečí.

Aplikaci Aquarium Log stáhnete zde.

Vostok – Story Maker

Vostok je vaše ultimátní aplikace pro vytváření poutavých příběhů a koláží, navržená tak, aby vylepšila váš profil na sociálních sítích. S Vostokem bude proměna vašich nápadů v profesionálně vypadající příspěvky a stories hračkou. Ať už jste blogger, fotograf nebo si zkrátka jen rádi sdílíte své životní okamžiky na sociálních sítích, Vostok vám poskytuje všechny nástroje, které potřebujete k vytvoření obsahu, jenž zanechá dojem. Vostok sází na minimalistický styl a stává se vaším plátnem pro neomezenou kreativitu. Obrovská kolekce šablon, samolepek a efektů vám umožní navrhnout jedinečné příběhy, které odrážejí vaši individualitu.

Aplikaci Vostok stáhnete zde.

Up Slide Down

Up Slide Down je zdánlivě jednoduchá, ale neskutečně chytlavá puzzle hra. Vaším úkolem je přesouvat destičky pomocí prázdného pole tak, abyste je seřadili v požadovaném pořadí. Zní to lehce, že? Ale jakmile hru vyzkoušíte, poznáte její skutečnou obtížnost a chytlavost.

Aplikaci Up Slide Down stáhnete zde.

Unlimited Math Problems

Lámete si hlavu s matematikou? S aplikací Unlimited Math Problems pro iPhone už nemusíte! Tento nástroj se zaměřuje na nekonečné množství cvičení, takže se s rutinním opakováním nudných úloh můžete rozloučit. Unlimited Math Problems nabízí rozmanité formy interakce, ať už preferujete psaní odpovědí na klávesnici, výběr z možností či rozhodování o pravdivosti tvrzení. Díky různým obtížnostem v rámci jednotlivých témat si aplikaci zamilují jak matematici začátečníci, tak i zkušení uživatelé toužící po prohloubení znalostí. Ať už potřebujete zdokonalit počítání, práci s zlomky nebo se ponořit do trigonometrie, aplikace Unlimited Math Problems vám bude vždy spolehlivým průvodcem.

Aplikaci Unlimited Math Problems stáhnete zde.

Clumsy Bomb

Hledáte jednoduchou, ale neskutečně chytlavou hru? Clumsy Bomb je tu pro vás! V této hře ovládéte roztomilou bombičku, která miluje skákání. Vaším úkolem je klepáním na obrazovku ji uchránit před nebezpečnými bodáky a pomoci jí přežít co nejdéle.

Aplikaci Clumsy Bomb stáhnete zde.

Aplikace zdarma pro Mac

Calendaric

K čemu vám už zapomnětlivost nepříjemně zavařila? Někdy to sice nejsou žádné tragédie, ale občas vám to může i zásadně ovlivnit život. Třeba když zapomenete zaplatit složenku nebo prodloužit pojištění a přijdete o peníze. Nebo když zapomenete popřát blízkým k výročí a pokazíte jim to. Zkažená dovolená, protože jste si spletli časy a letadlo odletělo bez vás…  Událostí kolem nás se děje nespočet. U mnoha z nich je potřeba se rozhodnout. Nezahlcujte hlavu vším možným, nespoléhejte na paměť a nebojte se ani seznamu úkolů!. Stačí si to prostě zapsat, třeba i na obyčejný papír, ať ho máte hned po ruce. V dnešním světě ale spíš sáhnete po chytrém telefonu než po papíru a tužce. Moderní technologie jsou vlastně takovým rozšířením lidského mozku, kam můžete ukládat a uchovávat velké množství informací. Takže nezatěžujte si hlavu zbytečně – uložte si vše do této aplikace, ať už v telefonu, tabletu nebo na počítači v prohlížeči. Aplikace funguje na všech platformách a prohlížečích.

Aplikaci Calendaric stáhnete zde.

 

Dnes nejčtenější

.