Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Trainz Driver 2

Milovníci vlaků zbystřete, protože tu na vás čeká parádní zážitek. Nejlepší simulátor vlaků, který můžete na vašich iPhonech a iPadech najít. Můžete řídit své oblíbené vláčky, všechno v krásné 3D grafice a můžete hrát i v kooperaci.

Formino

Jednoduchých a návykových her nikdy není dost. Potrapte svůj mozek, který by neměl nikdy spát. Skládejte vybrané dílky tak, aby vytvořily obrazec, který před vámi je. Může to být i celkem fuška, obzvlášť pokud vám chybí.

Deep Time Walk

Rádi se procházíte a angličtina vám nedělá problém? Deep Time Walk vám nabídne během vaší procházky jeden unikátní zážitek. S každým metrem, který uděláte se dozvíte něco nového o Zemi, po které kráčíte. Aplikace z produkce BBC.

Short Stories. Bedtime books

Máte doma dvouročního prcka? Co takhle mu před spaním přečíst nějakou krátkou pohádku, která vám nezabere celou noc. Jako bonus k tomu je i poučný kontext, takže vlastně vašeho drobečka vedete k správné cestě.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Někdy je těžké ubrat se do říše snů. Důvodů, proč tomu tak může být, je nesčetné množství. Těžké myšlenky, hluk z ulice či nepříjemné ticho. Se Sleep Sounds můžete vybrat zvuk, který vám bude příjemný a uchlácholí do příjemného spánku.

Live Weather: Alert & Forecast

Počasí je nedílnou součástí našeho každodenního života. Nezáleží na tom, zdali plánujete procházku, výlet na kole či se chystáte poflakovat venku s přáteli. Live Weather vám umožní sledovat počasí v aktuálním místě, a to v časovém horizontu. Vše v krásném a přehledném prostředí.

AR Spiders

Milujete ty malé, osminohé a chlupaté věcičky? Pomocí AR je můžete přivolat k sobě. Pavouci, všude jsou pavouci. Můžete tak třeba vyděsit vaši matku nebo kohokoliv, kdo se jich bojí. No, určitě si toho hodně užijete.

Dnes nejčtenější

.