Zavřít reklamu

Novou službou Apple TV+ necílí Apple pouze na dospělé jablíčkáře, ale i na děti. Přesně pro ty je určen například animovaný seriál Snoopy ve vesmíru, jehož odhalení jsme se dočkali na konci března v rámci Keynote věnované právě novým službám. A právě trailer na tento pořad nyní Apple vypustil na svůj youtubový kanál, aby vzdal hold NASA a především pak astronautům, kteří před padesáti lety v rámci mise Apollo 11 přistáli na měsíci. Právě o kosmu totiž seriál o Snoopym je, jak ostatně napovídá i jeho název. 

Snoopy ve vesmíru bude exkluzivním kouskem pro Apple TV+ a bude pojednávat o tom, že pejsek Snoopy a jeho přátelů vyrazí na exkurzi do NASA, která je následně – jak to v animovaných pohádkách bývá – vybere na extrémně důležitou misi do vesmírů. A jelikož je cesta do kosmu pro Snoopyho jeho dětský sen, neváhá ani minutu a vydá se tam spolu s Woodstockem. Charlie Brown a další členové Peanuts party pak jeho misi “řídí” ze země. 

Start Apple TV+ má kalifornský gigant naplánovaný na letošní podzim, přesnější datum však zatím neprozradil. Pořady, které pro službu chystá, však zatím vypadají opravdu skvěle a podle dostupných informací mají dokonce útočit na ty nejprestižnější filmové ceny. Ostatně, aby taky ne.  Do výroby pořadů totiž Apple tlačí obrovské peníze – údajně až kolem miliardy dolarů. I díky tomu tak mají tvůrci pořadů prakticky nepřeberné možnosti, které rádi využívají. Možná i díky tomu se Applu podařilo ulovit takové hvězdy jako otce Jurského parku či Čelistí Stevena Spielberga či Jennifer Aniston, kterou můžete znát například z kultovního seriálu Přátelé. Snad se tedy velká očekávání naplní a pořady na Apple TV+ budou stát skutečně za to. 

Dnes nejčtenější

.