Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Koloběžky jsou hitem poslední doby. Na cyklostezkách i ve velkých městech je vídáme čím dál častěji. Mi Scooter Pro je elektrokoloběžka druhé generace od společnosti Xiaomi nabízející stejný elegantní a minimalistický design, který ocení ti, kdo se potřebují pohodlně, rychle a bez velké námahy přemístit z bodu A do B. Koloběžka se dá snadno složit, a tak se lépe přenášet či skladovat.

Baterie  vám na jedno nabití vystačí téměř na 45 km, což je o 15 km více než u předchozího modelu. Koloběžka pak může jet rychlostí až 25 km/h. Také disponuje algoritmem na obdobné bázi jako je tempomat. Tempo si přizpůsobíte sami sobě nebo povrchu, po kterém jedete, a to skrze aplikaci v mobilu. Ta vás informuje o stavu baterie či problému.

Unese celkem pěknou váhu, nosnost je až 100 kg. Nejedná se tudíž o hračku pro děti. Samotná koloběžka váží 15 kg. Na řídítkách je nově LCD display, který vás informuje o rychlosti, jízdním módu či stavu baterie, takže nemusíte neustále kontrolovat mobilní aplikaci.

Nemusíte se bát ani jízdy z kopce. Xiaomi Mi Scooter Pro disponuje vysoce efektivní kotoučovou brzdou. Koloběžka se chlubí též technologií E-ABS, a tak se nemusíte obávat přepadnuti přes řídítka, protože nedojde k zablokování předního kola. Potěší i červené za zadním blatníkem, které upozorní chodce, cyklisty a pokud se odvážíte i na okraj silnice, tak automobily. Aby jízda byla pohodlná i na horší vozovce, je elektrokoloběžka vybavena velkými koly. Ty skvěle tlumí nárazy. Navíc mají protiskluzový vzorek, takže nehrozí, že byste při ostřejším zatáčení ztratili stabilitu. A co nejlepší? Do redakce nám již jedna dorazila, takže na ní v brzké době přineseme recenzi.

Par s novymi kolobezkami XIaomi

Dnes nejčtenější

.