Zavřít reklamu

Kvalitních RPG je na iOS pomálu. Jistě, sice tu máme desítky západních i východních her na hrdiny, ale o jejich zpracování by se dalo polemizovat a co se platebního modelu týče, ten také nebývá k peněženkám hráčů příliš vstřícný. Tuto situaci by s trochou štěstí mohlo změnit studio GAMEVIL, známé zejména díky sáze Zenonia. Zároveň se vývojáři pokusili alespoň mírně odlišit a nabídnou hráčům dosud nevídaný zážitek, ne nepodobný velkým tří áčkovým titulům.

Ve hře se zhostíme postavy jménem Elune, jejíž cíl je jednoduchý – zajistit ve světě spravedlnost, řád a dohlédnout na všechny dimenze. Právě kolem nich se celá hra bude točit. Nejzajímavějším aspektem budou totiž skoky mezi jednotlivými dimenzemi, jichž bude ve finále sedm. Každá z nich obsáhne unikátní úkoly, nepřátele a level design, takže o různorodost rozhodně nouze nebude. A až si budete dostatečně jistí, můžete vytáhnout do boje proti bossům, s nimiž vám pomohou další z řad Elune. Zástupců této rasy bude totiž přes 200 a je jen na vás je přibírat v průběhu hry do party, trénovat je a vylepšovat. Odměnou vám bude nejen pomoc s těmi nejtěžšími nepřáteli, což jistě oceníte, ale také epické cutscény, unikátní pro každou z postav.

Tímto však výčet odlišností od ostatních RPG nekončí. Ty soutěživé z vás nejspíše potěší speciální PVP mód 5 na 5 hráčů, kde budete muset taktizovat a porazit své soupeře. Nic vám ale nenutí se bitev s ostatními hráči zúčastnit, samotný příběh vám pár dlouhých hodin zabere. Na závěr se hra může pochlubit líbivým grafickým kabátkem a neotřelými animacemi. Pokud vás tohle přesvědčilo, můžete zavítat na oficiální stránky, kde najdete výzvu k předběžné registraci. Ta vám zajistí 100 000 goldů při vydání a 10 společníků, jenž si budete moci přivolat. Hry se dočkáme již 23. července na Android a iOS. Těšíte se, až se stanete interdimenzionálním válečníkem?

Elune

Dnes nejčtenější

.