Zavřít reklamu

V nedávném rozhovoru magazínu GQ, kterého se zúčastnil také senior viceprezident společnosti Apple, Eddy Cue, jsme se dozvěděli velmi informace o tom, jak to ve skutečnosti bylo se scénáři, které si měl ještě před oficiálním představením pročítat samotný výkonný ředitel společnosti Apple, Tim Cook. Ten byl článkem, který se objevil v New York Post, nařknut z toho, že ještě před odhalením pořadů z Apple TV+ přezkoumával jejich scénáře. Producentům měl poté sdělovat různé poznámky, které se scénářů týkaly. V některých poznámkách prý dokonce stály věty typu „nebuďte tak průměrní“.

Eddy Cue tyto zprávy samozřejmě popírá a říká, že nikdo z vedení jablečné společnosti neměl nikdy v ruce jediný scénář k pořadům, které se v rámci Apple TV+ připravují. Zároveň dodal, že nechává scénáristy a producenty dělat svou práci, jelikož sami ví nejlépe, co dělají. Cue se snaží o to, aby pořady jablečné společnosti mířily na široké spektrum publika. Některé pořady by tedy měly být určené výhradně pro děti, jiné zase pro dospělé. Když byl Cue dotázán, aby se podělil o nějaký konkrétní pořad, tak sdělil, že například The Morning Show představuje drama, které je vhodné pouze pro dospělé. „Těžko byste se na něj dívali s osmiletým potomkem,“ řekl. Bohužel, žádného dalšího příkladu jsme se nedočkali.

Mimo tento rozhovor byl Eddy Cue vyzpovídán také v časopisu The Times. Oba dva rozhovory, tedy jak ten s The Times, tak s GQ magazínem, si byly velice podobné. V druhém se však Eddy více rozpovídal ohledně textů k písním, které se objeví v Apple Music. Sdělil, že se jablečná společnost už dále nespoléhá na poskytovatele textů písní z třetích stran. Místo toho si vytváří svou vlastní databázi textů písní, které může časově synchronizovat a dále s nimi pracovat. Novinka v podobě přidání synchronizovaných textů písní bude k dispozici po oficiálním uvolnění iOS 13 a tvOS 13 pro veřejnost kde jinde, než v aplikaci Hudba. Jablečná společnost však nechce zůstat pouze u textů k populárním písním. Nejraději by totiž přidala text ke každé skladbě, která se nachází v knihovně Apple Music. Zda se jí to však pořadí je otázkou.

apple tv+

Dnes nejčtenější

.