Zavřít reklamu

I společnost Apple má vlastní YouTube kanál, na kterém prezentuje povětšinou krátká videa a shoty poukazující na přednosti nových produktů. Občas zde zveřejní i shoty, které novým uživatelům ukazují, jak svá jablečná zařízení co nejefektivněji využívat. Před pár dny jsme také mohli vidět dynamickou reklamu na nová bezdrátová sluchátka AirPods druhé generace.

Bude takto vypadat jeden z nových iPhonů?:

 

Včera Apple zveřejnil tři nová videa o průměrné délce 15 vteřin. První z nich poukazuje, jak Apple každou aplikaci ve svém App Store kontroluje, aby zapříčinil škodlivému malwaru dostat se do zařízení uživatelů. V druhém videu Apple hovoří o recyklaci. Není tajemstvím, že Apple bere recyklaci a životní prostředí velmi vážně, o čemž náležitě vypovídají i všemožné recyklační a ekologické programy. Ve videu je psáno, že Apple recykluje i ty nejmenší části iPhonu, a to i včetně 0,83 gramu wolframu.

Poslední video se nese v duchu ochrany osobních údajů. Nejednou nejvyšší zástupci Applu prohlásili, že na soukromí hledí jako na základní lidské právo. Ve videu Apple upozorňuje na šifrované zprávy iMessage a konstatuje, že na ochraně soukromých konverzací mu opravdu záleží. Na všechna tři videa se můžete podívat pod článkem. Nové tři reklamy bude Apple vzhledem k jejich délce používat spíše na sociálních sítích a jiných digitálních platformách. Výše zmíněná reklama na AirPods druhé generace, která má kolem dvou minut, je určena pro televizi.

reklama Applu na youtube-fb

Dnes nejčtenější

.