Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Magic Launcher Pro

Magic Launcher má schopnost spouštět více než 100.000 různých aplikací a akcí přímo z obrazovky uzamčení. Po spuštění bude nutné určit, které „appky“ budou podporovány. Po dokončení můžete do obrazovky uzamčení přidat ikony rychlého přístupu pro oblíbené kontakty, nastavení nebo služby. Lze také využívat 3D Touch pro snadnější použití.

[appbox appstore id1121523480 oldprice=“79Kč“]

Slice SD

Zlověstná logická hra pro váš iPhone či iPad. Cílem je vyčištění vrstvy velmi ostrých čepelí, dokud nepůjde stisknout tlačítko „Otevřít“. Zatímco se snažíte dokončit hádanku, nesmíte se dotknout ostrých okrajů lopatek, jinak vás čeká konec hry. Čepele se pohybují pouze v určitých vzorech, které musíte intuitivně ovládat dotykem.

[appbox appstore id430585766 oldprice=“49Kč“]

Smash the Code

Typ hry, která se bude snažit zavařit váš mozek! K dispozici budete mít 10 pokusů k uhádnutí čtyřmístného kódu. Po každém nepovedeném obdržíte nápovědu, která se vám pokusí otevřít oči. Smash the Code obsahuje režimy pro více hráčů, kde můžete soutěžit s ostatními hráči!

[appbox appstore id728576360 oldprice=“25Kč“]

Tiny Dentist

Chtěli jste si někdy vyměnit pozici se svým zubařem? Nyní máte tu možnost. Ve hře Tiny Dentist se z vás totiž zubař stane a budete čelit mnoha zubním problémům. Odstraňte všechny stopy zubního kazu a vyplňte prázdné otvory. Použijte vodu na výplach nebo vzduch na vysušení. Vyjměte rozpadlé zuby. Čeká vás spoustu činností, tak začněte!

[appbox appstore id561690275 oldprice=“79Kč“]

VShoot – Photoshoots Anytime

Toužíte po kvalitních fotografiích sebe samého? Možná pro sdílení na sociální sítě, možná jen do sbírky. S aplikací VShoot můžete mít někoho, kdo vám ty fotografie vytvoří. Seznamte se s novými kamarády, kteří nachází oblibu ve fotografování stejně jako vy. Připojte se do skupiny a chatujte.

[appbox appstore id1456991331 oldprice=“25Kč“]

EXIF – Editor & Extension

EXIF je nejvýkonnější nástroj pro EXIF a meta data u vašich fotografií a videí. Ty můžete zobrazit a upravovat přímo nejen z aplikace fotek, ale také z libovolné „appky“ třetích stran. Pro ty, kteří chtějí efektivnější procházení, podporuje také výkonný prohlížeč fotografií.

[appbox appstore id1384487975 oldprice=“49Kč“]

Toddler Counting

Skvělá náučná aplikace Toddler Counting naučí vaše dítě základní dovednosti počítání formou hry a zábavy. Každý objekt se při prvním dotyku odbarví a naučí vaši ratolest, aby dvakrát nepočítal stejný objekt. Číslice se zobrazují spolu se zvuky, nabízí se přes 100 realistických fotografií.

[appbox appstore id356807235 oldprice=“25Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.